تعداد بازدید: ۱۱۸
کد خبر: ۲۳۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۶ - 2025 17 May
برداشت گل محمدی از ۳۷ هکتار از گلزار‌های مشکان آغاز شده و تا اواخر خرداد ادامه دارد.
خبرنگار: محمدرضا هدایتی

رئیس مرکز جهاد کشاورزی مشکان، با اعلام این خبر اظهار داشت: «پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۶۰ تن گل محمدی به صورت غنچه و گلبرگ برداشت شود.»

معتمدی با تأکید بر مزایای این محصول گفت: «گل محمدی به‌عنوان یک گیاه کم‌آب‌بر، گزینه مناسبی برای جایگزینی با محصولات پرمصرف آب است.»

وی همچنین به کاربرد‌های گسترده این محصول اشاره کرد و اظهار داشت: گل محمدی علاوه بر استفاده در تهیه گلاب و اسانس، در صنایع داروسازی نیز کاربرد دارد. بخش عمده تولیدات این منطقه علاوه بر مصرف داخلی، به کشور‌های حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و اروپا صادر می‌شود.

مشکلات تولیدکنندگان: کمبود کارگر و نبود ثبات قیمت

حسن عبدالله‌زاده یکی از تولیدکنندگان گل محمدی، کمبود نیروی کار و نوسان قیمت‌ها را از مهم‌ترین مشکلات تولیدکنندگان عنوان کرد. وی افزود: «سال گذشته قیمت غنچه کمتر از سال ۱۴۰۲ بود؛ در حالی که هزینه‌های کارگر، سم و دیگر موارد، حدود یک و نیم برابر افزایش یافته بود.»

عبدالله‌زاده درباره وضعیت امسال اظهار امیدواری کرد: «اگر قیمت‌ها ثابت بماند، احتمالاً امسال گل‌ها با قیمت بهتری به فروش خواهد رسید.»

برداشت گل محمدی از گلزارهای مشکان آغاز شد

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها