تعداد بازدید: ۸۰
کد خبر: ۲۳۲۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۹ - 2025 16 May
مجسمه‌ای عجیب که برخی از باستان‌شناسان ادعا می‌کنند شبیه به فرازمینی‌ها یا دنیای بیگانگان است در کویت کشف شد. براساس مطالعات صورت گرفته، قدمت این مجسمه به هزاره ششم قبل از میلاد برمی‌گردد. هر چند که باستان‌شناسان معتقدند، این مجسمه نخستین نمونه در نوع خود در کشور کویت محسوب می‌شود است، اما یافته‌های مشابهی از این مجسمه در منطقه بین‌النهرین مشاهده شده است.
نویسنده : ایلنا

باستان‌شناسان می‌گویند، درست است که این مجسمه در نگاه نخست شبیه به انسان‌های ماوراء طبیعی به‌نظر برسد، اما ساخت این سبک از مجسمه‌ها در منطقه بین‌النهرین رایج بوده است. اگرچه این مجمسه، اولین نمونه از نوع خود است که در کویت یا خلیج فارس یافت شده است.

سر کوچک و ظریف، با چشم‌های مورب، بینی صاف و جمجمه‌ای کشیده درحالی از مشخصات ظاهری این شیء تاریخی ۷ هزارساله است که این اثر تاریخی در حفاری‌های امسال باستان‌شناسان در بحرا، منطقه‌ای که قدمت آن به‌دوره پیش از تاریخ می‌رسد، کشف شده است. منطقه‌ای که تیم مشترکی از باستان‌شناسان از کشور کویت و لهستان از سال ۲۰۰۹ در آن مشغول به حفاری هستند.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها