تعداد بازدید: ۱۵۵
کد خبر: ۲۳۱۵۱
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰ - 2025 10 May
نیم نگاه
باسلام خدمت همشهریان گرامی و ورزشکاران عزیز. جوابیه اداره ورزش و جوانان به نی‌ریزان فارس در پی افزایش سالن‌های ورزشی و شهریه.

با توجه به اینکه نرخنامه جدید سالن‌ها هر ساله بر اساس تاریخ تمدید سالن اعلام می‌شود و نرخ سالن‌های تحت نظارت این اداره در ماه‌های مختلف از سال توسط کارشناسان رسمی دادگستری از طرف اداره کل اعلام می‌گردد و ارتباطی به اداره ورزش و جوانان و هیأت محترم وزیران ندارد. لازم به ذکر است در سال‌های گذشته جهت اطلاع همشهریان و ورزشکاران عزیز تمامی سالن‌های اداره ورزش و جوانان حتی روستا‌ها توسط فردی سالن شماره یک (گردان کمیل) را در مزایده شرکت نمودند و سالنی که مبلغ سالیانه آن ۵ میلیون تومان بود را به خاطر اینکه از دست هیأت‌های ورزشی خارج کند با مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان برنده مزایده شدند و اختیار سالن را غیر قانونی واگذار به فردی نمودند و بعد اتمام قرارداد و تحویل گرفتن سالن از ایشان این خسارات به سالن وارد آمد: ۱- تخریب اسکوربرد ۲- سوزاندن ۹۰درصد لامپ‌های سالن ۳- سوزاندن دو موتور کولر۴-  تسویه نکردن کلیه قبوض آب، برق و گاز ۵- نپرداختن حق الاجاره اداره کل ورزش و جوانان استان و واگذار نکردن سانس‌هایی که حق اداره ورزش و جوانان بوده (۶۷۲) سانس که از نظر مبلغی ۶۷۲۰۰۰۰۰  تومان می‌باشد.

 حال با توجه به نرخ مزایده ایشان که در سال ۱۴۰۲ برنده مزایده شده‌اند کارشناسان رسمی دادگستری که جهت نرخ گذاری جدید به شهرستان تشریف آوردند مبنای نرخ جدید را مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان برنده شدن فرد را مبنای نرخ سالانه قرار دادند که با اعتراض اینجانب و رایزنی‌های متعدد با اداره کل و تغییر دو کارشناس و پرداخت هزینه‌های مجدد حق کارشناسی مبلغ سالانه سالن را به ۱۴۴ میلیون تومان کاهش دادند. یکی از دلایل افزایش این موضوع بود. دومین موضوع در حال حاضر مردم می‌توانند قضاوت کنند سالن‌هایی که نور آنها قابل قبول، امکانات سرمایشی و گرمایشی در حد استاندارد رسیدگی و نظافت سالن و سرویس بهداشتی تعویض شیرآلات، تعویض آب سرد کن و این موارد آیا باعث افزایش نرخ سالن می‌گردد.

جوابیه سالن حجاب

 مردم آگاه هستند که سالن حجاب کفپوش آن که شرایط مساعد را نداشت با حمایت بخش خصوصی تعویض گردیده در سال ۱۴۰۲ و در حال حاضر نیز با خرید انشعابات گاز، برق و وصل انشعاب آب مجموعه و تعمیر کلیه دریچه‌ها و خرید توری فلزی و شیشه و خرید پرده برای سالن و تعمیر پایه و تور والیبال و اقدام برای خرید بخاری و کولر و با افزایش قیمت‌های و سایل و دستمزد کارگر آیا می‌توان با نرخ قبل مدیریت کرد؟

جوابیه سالن رزمی

با توجه به تعویض لامپ‌های سالن و خرید تاتامی تعمیر تشک جودو تعویض موتور‌های کولر، خرید جاکفشی و هزینه‌های نظافت و سرویس‌های بهداشتی و افزایش موارد دیگر از جمله بیمه، افزایش نرخ سالانه سالن و ... در سال جدید خود بخود افزایش قیمت صورت می‌گیرد لذا جلسه‌ای که با حضور معاون محترم فرمانداری تشکیل شد مقرر گردید در سالن‌هایی که مربیان آموزشی که تعداد آمار ورزشکاران کمتری دارند تخفیف ویژه اعمال گردد.

لازم به ذکر است با توجه به قطعی مکرر برق بخش خصوصی جهت رفاه حال ورزشکاران اقدام به خرید ژنراتور نموده تا در زمان قطعی برق سانسی تعطیل نگردد.  

جوابیه بدنسازی و پرورش اندام

این رشته ورزشی با توجه به اینکه با هزینه‌های شخصی میلیاردی سرمایه‌گذاری نمودن از تجهیزات و وسایل هوازی گران قیمت استفاده می‌کنند و سالیانه اجاره مکان آنها، هزینه‌های منشی، مربی، نظافت و تعمیرات بالایی دارند در بعضی موارد اجاره سالن تا ۳۰۰ درصد افزایش داشتند (باشگاه ... نمونه بارز آن) و لذا با توجه به اعتراض بعضی افراد بنده با هیأت و باشگاه‌داران جلسه‌ای برگزار و به همگی اعلام گردید تا تصویب اعلام نرخ جدید از هر گونه افزایش قیمت خودداری گردد.

با تقدیم احترام
منوچهر فرج زاده رئیس اداره ورزش و جوانان نی ریز 
قضاوت با همشهریان عزیز

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها