
شهردار نیریز با اعلام شروع عملیات کاشت درختان نخل در بولوار سرداران شهید، اظهار داشت: در راستای زیباسازی فضای سبز شهری و با تلاش واحد فضای سبز شهرداری نی ریز، اولین محموله درختان نخل بولوار سرداران کاشته شد.
سجاد شاهسونی خاطرنشان ساخت: با توجه به جایگاه ویژه فضای سبز شهری، درختان خریداری شده سازگار با هوای شهر نیریز و از بهترین گونه نخل با ارتفاع میانگین سه متر است که در بولوار سرداران کاشته شد.
وی در این رابطه گفت: با توجه به اهمیت موضوع، قرارداد منعقد شده با پیمانکار به صورت تضمینی است و دوره تضمین، جهت تأیید بازدهی درختان در نظر گرفته شده است.
شهردار نیریز ضمن پوزش از همشهریان بابت طولانی شدن عملیات عمرانی این بولوار عنوان داشت: با توجه به این که در وهله اول باید عملیات کاشت درختان تکمیل شود، عملیات موزاییک فرش و نصب تابلو های تبلیغاتی نیز آغاز خواهد شد.
روابط عمومی شهرداری نیریز