تعداد بازدید: ۱۰۴
کد خبر: ۲۲۹۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹ - 2025 12 April
خطیب جمعه نی‌ریز:
امام جمعه نی‌ریز از کارخانجات صنعتی خواست تا با افزایش تولید و ایجاد اشتغال، جنگ اقتصادی را مهار کنند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود حسینی در خطبه‌های نماز جمعه ۲۲ فروردین، با اشاره به توصیه‌های مقام معظم رهبری اظهار داشت: «از مسئولان می‌خواهیم با رفع موانع تولید و حل مشکلات صنعتگران، معیشت ضعیف مردم را که ناشی‌از تحریم‌های ظالمانه آمریکا است، برطرف کنند. همچنین کارخانجات با رونق تولید و ایجاد اشتغال، در برابر تحریم‌های آنان بایستند.»

خطیب جمعه نی‌ریز گفت: «ما هنوز قضاوتی درباره موفقیت یا عدم موفقیت مذاکره نمی‌کنیم و امیدواریم که به نتیجه برسد؛ چون هیچ گاه از مواضع اصولی خود دست نمی‌کشیم. ایران مذاکره همراه با ذلت و خواری را نمی‌پذیرد، ایران رهبری هشیار و زیرک دارد و مسئولان باید جریان مذاکره را به موقع و به هنگام اطلاع‌رسانی کنند.»

امام جمعه نی‌ریز به جنایات رژیم صهیونیستی پرداخت و اضافه کرد: «شاهد ریخته شدن خون هزاران کودک، زن، مرد و جوان در غزه توسط اشغالگران هستیم. مدعیان حقوق‌بشر به ویژه آمریکا سکوت کرده و فقط نظاره‌گر این جنایات هستند. وجدان کشور‌های اسلامی باید در برابر وحشی‌گری‌های صهیونیست بیدار شود و نسبت به کشتار مردم بی‌گناه غزه بی‌تفاوت نباشند.»

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود، به برکناری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اشاره کرد و گفت: «اقدام به موقع مسئولان نظام ستودنی است. در مصلحت یک فرد مسئول نیست که با خرج‌های گزاف به مسافرت‌های تجملاتی برود و ساده‌زیستی، یکی از ملاک‌های مسئول انقلابی است.»

خطیب جمعه نی‌ریز به وضعیت آب شهر نی‌ریز اشاره کرد و یادآور شد: «در فصل گرما نیازمند همکاری مردم در مدیریت مصرف انرژی هستیم و امیدواریم در هفته‌های آینده، شاهد بارندگی خوبی باشیم. یک سری هدررفت آب در برخی جا‌ها وجود دارد که باید اصلاح شود.»

نوشتنی‌است پس‌از اقامه نماز جمعه، نمازگزاران با مشت‌های گره کرده و با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» انزجار و خشم خود را نسبت به سیاست‌های استکباری و جنایت‌های رژیم صهیونیستی نشان دادند.

 

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها