تعداد بازدید: ۲۰۳
کد خبر: ۲۲۹۰۷
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰ - 2025 05 April
وعده رئیس اورژانس فارس در سفر به نی‌ریز:
در سفر رئیس اورژانس فارس به نی‌ریز و بازدید از پایگاه‌های ۱۱۵ شهرستان، یک دستگاه موتورلانس به نی‌ریز اختصاص یافت و قرار شد پایگاه دو شهری تا اردیبهشت‌ماه راه‌اندازی شود.

سفر دکتر مسعود عابد به منظور بررسی و شناسایی نیاز‌های منطقه و همچنین برنامه‌ریزی برای توسعه و افزایش پایگاه‌های شهری و جاده‌ای انجام گرفت و قرار شد ۴ پد بالگرد هم در شهرستان ساخته شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان نی‌ریز در گفتگو با نی‌ریزان فارس، از دستاورد‌های سفر دکتر عابد رئیس اورژانس استان فارس به شهرستان نی‌ریز و اهداف این بازدید سخن گفت.

دکتر بابایی اظهار داشت: «این سفر به دعوت و پیگیری ما صورت گرفت تا دکتر عابد از نزدیک شرایط شهرستان را بررسی کند؛ با خودروی ایشان تا آخرین نقطه شهرستان، یعنی بنه‌کلاغی رفتیم تا کمبود‌ها و نیاز‌های پایگاه‌های اورژانسی به شکل میدانی مشاهده شود.»

وی افزود: «این نخستین سفر رئیس اورژانس فارس به شهرستان نی‌ریز بود که طی آن تمامی نقاط نیازمند پایگاه اورژانسی مورد بازدید قرار گرفت.»

تلاش برای راه‌اندازی ۷ پایگاه اورژانس مصوب

دکتر بابایی با اشاره به ظرفیت پایگاه‌های اورژانس شهرستان گفت: «در سال‌های گذشته ۱۳ پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای برای نی‌ریز مکان‌یابی و مصوب شده است که تاکنون، ۶ پایگاه راه‌اندازی شده و فعال هستند:

پایگاه اورژانس شهری روبروی بیمارستان قدیم.

پایگاه جاده‌ای در کنار بیمارستان جدید.
پایگاه‌های مشکان، رودخور، قطرویه و سه‌راهی مشکان (مستقر در سیمان خاکستری).

حال ما به دنبال راه‌اندازی ۷ پایگاه دیگر هستیم و برای این منظور جلسه‌ای در فرمانداری برگزار خواهد شد و نماینده مجلس هم پیگیری خواهد کرد. قرار است ساخت این ساختمان‌ها با کمک خیرین و ظرفیت‌های صنعتی منطقه انجام شود.»

دکتر بابایی درباره تجهیز پایگاه‌های جدید گفت: «برای تأمین تجهیزات و نیروی انسانی این پایگاه‌ها با دانشگاه علوم پزشکی مذاکراتی انجام شده است. در صورت تأمین آمبولانس‌ها، سایر موارد نیز قابلیت اجرا دارد. یکی از این پایگاه‌ها، دومین پایگاه شهری نی‌ریز است که به دلیل قفل شدن ترافیکی مرکز شهر، راه‌اندازی آن در یک مکان استیجاری در اولویت قرار گرفته است. با آمبولانس موجود، می‌توان این پایگاه را تا اردیبهشت‌ماه در یکی از ساختمان‌های استیجاری روبروی فرمانداری (مربوط به هلال‌احمر یا آبفا) راه‌اندازی کرد.»

درخواست موتورولانس پذیرفته شد

وی همچنین از یک اقدام ویژه خبر داد: «در این سفر درخواست موتورولانس مطرح شد که مورد موافقت قرار گرفت و قبض انبار آن صادر شد. این موتورولانس هفته آینده به نی‌ریز منتقل خواهد شد.»

مکان‌یابی پایگاه‌های جدید و بررسی مشکلات

دکتر بابایی تصریح کرد: «مکان دومین پایگاه از هفت پایگاه باقیمانده، در روستای بنه‌کلاغی است و ساخت آن توسط یک خیر آغاز خواهد شد. با توجه به این که زمین آن بر روی جاده و نزدیک پاسگاه آنجا است، رئیس اورژانس فارس نیز با این مکان موافقت کرده است.»

وی به دیگر پایگاه‌های در نظر گرفته شده اشاره کرد:

پایگاه سوم در جاده سیرجان.

پایگاه چهارم در غدیرگه (مسیر اتصال نی‌ریز به شهرستان بختگان).

پایگاه پنجم در حاجی‌آباد (نرسیده به روستای خیر).

پایگاه ششم در دهستان هرگان.

پایگاه هفتم در قطاربنه (مسیر اتصال ریزاب به سیرجان).

ایجاد پد‌های بالگرد در شهرستان

سرپرست شبکه بهداشت از برنامه ساخت چهار پد بالگرد به عنوان یکی دیگر از اهداف این سفر یاد کرد: «چهار مکان برای ساخت پد بالگرد معرفی شده که با همکاری شهرداری‌ها اجرایی خواهد شد. این مکان‌ها شامل شهر نی‌ریز، مشکان، بین قطرویه و منطقه حفاظت‌شده بهرام گور، و بنه کلاغی است. با توجه به فاصله زیاد بنه‌کلاغی، این منطقه توسط دکتر عابد پیشنهاد داده و تأیید شد.»
وی افزود: «با توجه به وجود بالگرد در شهرستان‌های داراب و سیرجان، امکان استفاده از این بالگرد‌ها برای این پایگاه وجود دارد.»

دکتر بابایی در پایان تأکید کرد: «هدف ما راه‌اندازی همه پایگاه‌های مصوب است. اما اگر بتوانیم چند پایگاه جدید افتتاح کنیم، گامی رو به جلو خواهد بود.»

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها