این کوکوی سیبزمینی بسیار خوشمزه است و همراه با برگ جعفری، میتونه برای وعده شام یا ناهار و یا لقمه مدرسهگزینهای عالی باشه.
مواد لازم برای ۲ نفر
سیبزمینی متوسط: ۲ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، کاری، پودرسیر، آویشن: به میزان لازم
(به جای آویشن میشه پودر گشنیز استفاده کرد)
آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت
زمان پخت: ۱ ساعت
۲ عدد سیبزمینی متوسط را آبپز میکنیم. برای این کار سیبزمینیها را ابتدا پوست میکنیم با کمی زردچوبه و نمک و مقدار کمی آب میگذاریم بپزد. وقتی آب آن کاملاً تبخیر شد و هیچ آبی داخل قابلمه نبود، سیبزمینیها را میکوبیم. باید تا وقتی داغ است خوب بکوبید تا هیچ تکه درشتی باقی نماند. (رنده نکنید).
بعد که سرد شد یک عدد پیاز را رنده کنید و خوب آب آن را بگیرید و به سیبزمینیها اضافه کنید. بعد یک عدد تخم مرغ اضاف کنید.
تخممرغ زیاد باعث وا رفتن کوکو میشود. بعد پودر سیر و ادویه کاری و کمی آویشن و یک قاشق آرد نخودچی بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
حالا روغن را داخل تابه داغ میکنیم. روغن نباید خیلی زیاد باشد در حدی که کوکوها شناور شود. وقتی روغن داغ شد، دستتان را کمی خیس کنید و از مواد بردارید و هر شکلی که دوست داشتید به آن بدهید و داخل تابه بیندازید تا سرخ شود.
برای خوشطعم و خوشگل شدن، قبل از سرخ شدن، برگهای جعفری را به کوکو بچسبانید. با این میزان مواد مقدار ۱۲ عدد کوکو به دست میآید.
کوکوها را با سبزی و گوجه و آبلیمو یا نارنج لقمه کنید و در کیف مدرسه عزیزانتان بگذارید.
به پایگاه خبری - تحلیلی هورگان خوش آمدید... هورگان یعنی محل زایش خورشید