تعداد بازدید: ۱۸۳
کد خبر: ۲۲۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۲ - 2025 04 April
 ساعت کار ادارات و دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان فارس، از ۱۶ فروردین تا ۱۵ خردادماه ۱۴۰۴ اعلام شد.

به گزارش ایرنا، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس در این خصوص گفت: بر این اساس ساعت کار دستگاه‌های اجرایی اعم از مؤسسه‌های دولتی، مؤسسه‌ها و نهادهای عمومی غیر دولتی، شرکتهای دولتی، بانکها و بیمه‌ها، در بازه زمانی ۱۶ فروردین ماه جاری تا ۱۵ خردادماه ۱۴۰۴ ، در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ۷:۳۰ صبح تا ۱۵ بعد از ظهر و روزهای پنجشنبه از ۷:۳۰ صبح تا ۱۴ بعد از ظهر خواهد بود.

امین کهوا افزود: ساعت کار بانک ها نیز از شنبه تا چهارشنبه برای کارکنان از ۷ صبح تا ۱۴:۳۰ بعد از ظهر و برای مراجعان نیز از ۷:۳۰ صبج تا ۱۳:۳۰ بعد از ظهر تعیین شده است.

وی ادامه داد: در روزهای پنجشنبه نیز کارکنان بانکها از ساعت ۷ صبح تا ۱۳:۳۰ بعد از ظهر در محل کار حضور خواهند داشت و مشتریان نیز می توانند از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۲:۳۰ بعد از ظهر به شعب مراجعه داشته باشند.

او اظهار داشت: مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی، اورژانس، بیمارستانها، مراکز امداد و اتفاقات، خدمات امداد جاده‌ای، بخشهای عملیاتی و دارای نوبت کاری، آتش نشانی و مراکز انتظامی، تأمین کالاهای ضروری و بخش عملیاتی خدمات پست نیز باید طبق روال قبل ارائه خدمات نمایند.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها