تعداد بازدید: ۶۶
کد خبر: ۲۲۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2025 15 March
نویسنده : ستاره اکتسابی

مواد لازم:

آرد نخودچی:۴۵۰ گرم

آرد سفید قنادی: ۵۰ گرم

روغن صاف قنادی: ۲۵۰ گرم

پودر قند: ۲۵۰ گرم

پودر هل: یک قاشق چایخوری

پودر پسته یا خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه:

در اولین مرحله باید روغن جامد قنادی را در دمای محیط بگذارید تا نرم شود. سپس پودر قند را الک کرده، به همراه پودر هل به روغن اضافه کنید و با همزن برقی ۳ تا ۵ دقیقه بزنید. ترکیب پودر قند و روغن باید فرم گرفته و بافت خامه‌ای داشته باشد.

در این مرحله آرد نخودچی و آرد سفید قنادی را که قبلاً  الک کرده‌ایم به ترکیب اضافه می‌کنیم و با لیسک هم می‌زنیم تا خمیر به دست آید. با دست شروع به ورز دادن کنید.  
برای اینکه خمیر منسجم شود لازم است آن را از چرخ گوشت رد کنید. دوباره خمیر را به آرامی ورز دهید تا یک‌دست شود.

خمیر را در نایلون قرار دهید و حداقل ۶ و حداکثر ۲۴ ساعت می‌توانید استراحت بدهید.

پس از اینکه خمیر استراحت کرد، خمیر را روی سطح صافی پهن کنید. به کمک وردنه سطح کار باید کاملاً صاف و یکدست شود. خمیر را به ضخامت ۱.۵ تا ۲ سانتی‌متر پهن کنید.

از قالب برای شکل دادن به شیرینی استفاده کنید.

حالا کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید. شیرینی‌های قالب زده را در سینی قرار دهید.  
در این قسمت می‌توانید شیرینی را تزئین کنید.

سینی را  در طبقه وسط فر که با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده‌اید بگذارید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بپزد.

باید دقت داشته باشید که حرارت فر، شیرینی‌های شما را نسوزاند!  

پس از اینکه شیرینی آرد نخودچی به پخت رسید، از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملاً سرد شود. این شیرینی را می‌توانید با پودر  پسته، کنجد و ... تزئین کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها