خواب خوب باعث ثبات قند خون میشود
یافتههای پژوهشگران نشان میدهد الگوهای خواب با ثبات قند خون مرتبط هستند و خواب خوب (خواب کافی و بهموقع به رختخوابرفتن) باعث افزایش ثبات قند خون میشود.
تنظیم قند خون نقشی مهم در سلامت متابولیک (سوختوسازی) دارد و نوسانات سطح قند خون با عوارض دیابت مرتبط است.
سحری، یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید
متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: توصیه میشود روزهداران در وعده سحری، یک صبحانه کامل شامل غلات و لبنیات یا پروتئینهایی مانند تخممرغ مصرف کنند.
ریختن عسل در چای داغ موجب آزاد شدن سموم میشود؟
برخی از کاربران رسانههای اجتماعی گفته اند که ریختن عسل در آب داغ یا گرم کردن عسل در دمای بیش از ۱۴۰ درجه سانتیگراد موجب آزاد شدن سموم میشود.
در حالی که این ایده احتمالاً از آیورودا، پزشکی سنتی هندی، سرچشمه میگیرد، اما هیچ مدرک فعلی از این ادعا پشتیبانی نمیکند.
به گفته دونالد دبلیو شافنر، دکترای تخصصی، استاد برجسته و رئیس بخش علوم غذایی دانشگاه راتگرز، تا جایی که من میدانم، هیچ موردی وجود ندارد که افراد با ریختن عسل در چای یا قهوه خود مسموم شده باشند.
او افزود: «اگر عسل حاوی سموم باشد، اجازه فروش آن داده نمیشود.»
سالمتر پیر شوید
فعالیت بدنی یک استراتژی ضروری در مسیر سالم پیر شدن، است. این جمله کلیدی بسیار مهم است که همه افراد باید به آن توجه داشته باشند.
دکتر تورنتون معقد است: اگر وارد دوران پیری شدهاید یا فرد مسنی در زندگی شماست که قصد دارید فعالیت بدنی بیشتری داشته باشید، «پیام اصلی این است که هیچ گاه برای گنجاندن فعالیت بدنی بیشتر در زندگی تان دیر نیست.»
دکتر تورنتون توصیه میکند تا پیش از آغاز یک فعالیت ورزشی مرتب، حتماً با پزشک متخصص مشورت و تست ورزش علمی را پشت سر بگذارید. در این شرایط حرکات مناسب با شرایط فیزیکی و سنی در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
وی ادامه میدهد: معمولاً بزرگترها باید با فعالیتهای کمضربه مانند پیاده روی یا شنا شروع کنند و به تدریج به ۱۵۰-۳۰۰ دقیقه فعالیت متوسط در هفته برسند که زمان طلایی برای سلامت افراد محسوب میشود. گنجاندن تمرینات مقاومتی و تعادلی نیز مهم است، از جمله فعالیتهای وزنی.
کبد کارش چیست؟
کبد یکی از مهمترین اندامهای بدن است که در قسمت راست بالای شکم، زیر دیافراگم قرار دارد. این اندام نقش کلیدی در متابولیسم بدن ایفا میکند و مسئول سمزدایی، تولید پروتئینهای ضروری، ذخیره انرژی، تنظیم سطح قند خون و متابولیسم چربیها است. همچنین، کبد در تنظیم و حذف مواد زائد و داروها از جریان خون نقش حیاتی دارد. هرگونه اختلال در عملکرد کبد میتواند به مشکلات جدی سلامتی و حتی مرگ منجر شود.