مواد لازم:
دو لیوان آرد سفید قنادی معادل ۲۵۰ گرم
یک لیوان آرد نخودچی معادل ۱۲۵ گرم
دو سوم لیوان روغن جامد معادل ۱۵۰ گرم
یک لیوان روغن مایع معادل ۲۰۰ گرم
یک و نیم لیوان پودر قند معادل ۲۲۵ گرم
یک قاشق چای خوری سر پر پودر هل
نصف قاشق چای خوری پودر دارچین
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
هفت ورق نان میکادو
۱۰۰ گرم شکلات تختهای
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
شیوه تهیه:
آرد سفید قنادی را الک کرده و تفت میدهیم تا بوی خوبی از آن بلند شود. سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و تفت میدهیم. مراقب باشید نسوزد! روغنها را اضافه کرده و پودر کاکائو را نیز میافزاییم.
شعله را خاموش کرده و پودر قند+پودر هل+ دارچین را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مایع کاملاً یکدست شود
۱۰ دقیقه اجازه دهید از داغی بیفتد و سپس لایه لایه از مواد لابهلای نان میکادو بریزید و با پالت یا چاقو صاف کنید. هر لایه را با دست فشار دهید تا منسجم شود.
سپس یک جسم نسبتاً سنگین روی آن بگذارید و ۵ ساعت استراحت دهید. بعد اطراف را با چاقو مرتب برش بزنید.
شکلات تختهای را روی بخار کتری ذوب کنید و دو قاشق روغن مایع اضافه کنید و آن را روی شیرینی بریزید و یک دست صاف کنید.
حالا روی آن پودر پسته یا پودر نارگیل یا ترافلهای رنگی بریزید و اجازه دهید شکلات در یخچال کاملاً ببندد. سپس با چاقوی بسیار تیز و خط کش به اندازههای مساوی برش بزنید.
این شیرینی ماندگاری طولانی دارد.
نکات مهم:
- اگر مایه خیلی داغ باشد نان نرم میشود و در نتیجه لایهها از هم باز میشوند.
- اگر مایه وسط کار سرد و سفت شد، حتماً گرم کنید و ادامه دهید تا لایهها خوب بچسبند.
- میتوانید به مدت یک شب جسم سنگین را روی شیرینی بگذارید تا لایهها خوب بچسبند.
- حتماً با چاقوی بسیار تیز برش برش بزنید.
به پایگاه خبری - تحلیلی هورگان خوش آمدید... هورگان یعنی محل زایش خورشید