تعداد بازدید: ۱۰۴
کد خبر: ۲۲۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2025 08 March

مواد لازم:

دو لیوان آرد سفید قنادی معادل ۲۵۰ گرم

یک لیوان آرد نخودچی معادل ۱۲۵ گرم

دو سوم لیوان روغن جامد معادل ۱۵۰ گرم

یک لیوان روغن مایع معادل ۲۰۰ گرم

 یک و نیم لیوان پودر قند معادل ۲۲۵ گرم

یک قاشق چای خوری سر پر پودر هل

نصف قاشق چای خوری پودر دارچین

۳  قاشق غذاخوری پودر کاکائو

هفت ورق نان میکادو

۱۰۰ گرم شکلات تخته‌ای

۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

شیوه تهیه:

آرد سفید قنادی را الک کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خوبی از آن بلند شود. سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. مراقب باشید نسوزد! روغن‌ها را اضافه کرده و پودر کاکائو را نیز می‌افزاییم.

شعله را خاموش کرده و پودر قند+پودر هل+ دارچین را اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا مایع کاملاً یکدست شود

۱۰ دقیقه اجازه دهید از داغی بیفتد و سپس لایه لایه از مواد لابه‌لای نان میکادو بریزید و با پالت یا چاقو صاف کنید. هر لایه را با دست فشار دهید تا منسجم شود.

سپس یک جسم نسبتاً سنگین روی آن بگذارید و ۵ ساعت استراحت دهید. بعد اطراف را با چاقو مرتب برش بزنید.

شکلات تخته‌ای را روی بخار کتری ذوب کنید و دو قاشق روغن مایع اضافه کنید و آن را روی شیرینی بریزید و یک دست صاف کنید.

حالا روی آن پودر پسته یا پودر نارگیل یا ترافل‌های رنگی بریزید و اجازه دهید شکلات در یخچال کاملاً ببندد. سپس با چاقوی بسیار تیز و خط کش به اندازه‌های مساوی برش بزنید.
این شیرینی ماندگاری طولانی دارد.

نکات مهم:

- اگر مایه خیلی داغ باشد نان نرم می‌شود و در نتیجه لایه‌ها از هم باز می‌شوند.

- اگر مایه وسط کار سرد و سفت شد، حتماً گرم کنید و ادامه دهید تا لایه‌ها خوب بچسبند.

- می‌توانید به مدت یک شب جسم سنگین را روی شیرینی بگذارید تا لایه‌ها خوب بچسبند.

- حتماً با چاقوی بسیار تیز برش برش بزنید.

شیرینی میکادو ویژه عید

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها