تعداد بازدید: ۱۳۴
کد خبر: ۲۲۵۸۸
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2025 22 February

راه‌های ارتباطی:
واتساپ و تلگرام: ۱۸۰۸، ۸۰۰، ۹۱۷، ۰
دفتر: ۰۹۰۳، ۵۳۸۳ - ۰۷۱
رایانامه (ایمیل):neyrizanfars@gmail.com

توزیع برق

۱- در هیچ شهرستانی شب‌ها برق قطع نمی‌شود؛ فقط مدیریت برق نی‌ریز برای رضایت خاطر مسئولان رده بالا برق شهر را قطع می‌کند. چرا شما به عنوان یک رسانه پیگیری نمی‌کنید؟

۲- چرا برق شهرک جمال‌آباد را هر روز قطع می‌کنید؟ لطفاً عدالت را برقرار کنید. در تاریخ ۲۳ بهمن، شهرک از ساعت ۲۰ تا ۲۲ قطع شد. در تاریخ ۲۴ بهمن نیز از ساعت ۱۳ تا ۱۵ قطع شد. مگر قرار نشد شب‌ها خاموشی نباشد؟

پاسخ توزیع برق:

۱- با سلام و احترام، بازه خاموشی احتمالی ناشی از ناترازی تولید و مصرف از بازه زمانی ۹ صبح تا ۱۹ عصر است که جدول زمان‌بندی به طور مکرر در فضای مجازی و کانال‌های خبری شهرستان اطلاع‌رسانی شده است. ضمناً این مدیریت هیچ گونه نقشی در برنامه‌ریزی و اعمال خاموشی نداشته و خاموشی‌ها توسط دیسپاچینگ ملی و جهت مدیریت اضطراری بار شبکه است.

۲- در پاسخ به سؤال دوم شهروند گرامی در خصوص خاموشی شهرک جمال‌آباد، به اطلاع می‌رساند خاموشی ۲۳ بهمن از ساعت ۲۰:۰۵ تا ۲۲ به علت معیوب و از مدار خارج شدن ترانس  T۱ ایستگاه فوق توزیع بوده  و خاموشی ۲۴ بهمن از ساعت ۱۳ تا ۱۵،  ناشی از ناترازی انرژی و طبق جدول زمان‌بندی اعلامی بوده است.
-----------//-----------

نمایندگی صدا و سیما

چند روز است که سیگنال‌های تلویزیون در بیشتر نقاط شهر قطع است. لطفاً پیگیری کنید که چه زمانی درست می‌شود؟

پاسخ نمایندگی صدا و سیما:

با سلام، مشکل قطعی برق است و تا زمانی که این مشکل برطرف نشود، سیگنال‌رسانی ایستگاه تلویزیون هم با مشکل روبرو خواهد بود.
-----------//-----------

شهرداری نی‌ریز

۱- زباله‌ها در کوچه مجتمع فالی در شهرک ولایت پخش می‌شود. لطفاً رسیدگی کنید.

۲- میدان بیمارستان قدیم آبنمای زیبایی دارد؛ ولی شب‌ها بسیار تاریک است. چرا در حوض وسط میدان چراغ‌های رنگی زیر آب را روشن نمی‌کنید؟

۳- چرا لامپ‌های زیبایی که در بولوار ولی‌عصر زیر درختان کار شده بود و شب‌ها جلوه زیبایی داشت، خاموش است؟

۴- قبلاً در نزدیک میدان ۱۵ خرداد، یک منبع آب جلوی بازار ملکی‌دوزان بود که آن را برداشتند و فضای سبز احداث شد. الان در جلوی پیاده‌رو همان مکان موتور‌سیکلت پارک می‌کنند و مانع رفت و آمد عابران پیاده می‌شوند. لطفاً یک مانع بگذارید تا موتورسیکلت‌ها وارد حریم پیاده‌رو نشوند.

پاسخ شهرداری نی‌ریز:

۱- با سلام و احترام، موضوع جهت پیگیری به پیمانکار خدمات شهری اعلام شد.
۲- با تشکر از نظر شما همشهری گرامی، موضوع بررسی و درصورت امکان اجرایی می‌شود.

۳- با سلام خدمت شهروند گرامی، به علت خرابی و شکستگی جمع‌آوری شده و تا قبل از عید نوروز تعمیر و روشن خواهد شد.

۴- با سلام و احترام، موضوع بررسی و در صورت نیاز اقدام می‌شود.
-----------//-----------

تبلیغات اسلامی

هر روز ۳۰ دقیقه قبل‌از اذان مغرب، در مسجد اباالفضل (ع) کنار سقاخانه محله سادات، یک کودک نونهال در بلندگو شروع به تلاوت نادرست قرآن می‌کند که آسایش  همسایگان گرفته می‌شود. لطفاً به هیئت امنا و امام جماعت آنجا تذکر دهید.

پاسخ تبلیغات اسلامی:

با سلام، ضمن تشکر از جنابعالی وآرزوی سلامتی و سعادت برای همسایگان مسجد که سعادتی بزرگ نصیبشان شده همسایه مسجد باشند، انتظار است همسایگان مسجد باحضور فعالانه خود در آن، مثل قبل نسبت به عمران و آبادی مسجد  دقت نظر داشته باشند.  

در خصوص سؤال مردمی، به عرض می‌رساند با هیئت امنای محترم مسجد هماهنگ شد تا قبل از اذان، بلندگوی بیرون مسجد خاموش باشد و در صورت رعایت نکردن، اطلاع داده شود تا مجدد پیگیری کنیم. با تشکر فراوان، امیر جنگجو.
-----------//-----------

شورای ترافیک

لطفاً در ورودی زیرگذر یک چراغ چشمک‌زن نصب کنید تا خودرو‌ها با احتیاط بیشتری وارد آن شوند.

پاسخ شورای ترافیک:

با سلام، ضمن تقدیر و تشکر از پیشنهاد طراح محترم سؤال و دیگر همشهریان گرامی، در خصوص نصب چراغ چشمک‌زن، موضوع در جلسه آتی شورای ترافیک بررسی خواهد شد.
-----------//-----------

راهداری و حمل و نقل جاده‌ای

۱- فکری به حال مسیر نی‌ریز- آباده‌طشک کنید. با وجود داشتن دو اداره حتی دو طرف جاده خط‌کشی نشده تا حداقل جاده را گم نکنیم و به پایین نرویم.

۲- قبله نماز‌خانه ترمینال مسافربری اشتباه است. لطفاً آن را درست کنید. چرا فلش زده‌اید به طرف سمت چپ؟
-----------//-----------

فرمانداری

متأسفانه میم مثل مأمور بسیار فیلم ضعیفی بود. چرا فرمانداری روی این فیلم تبلیغ و ادارات و مردم را در سالن آمفی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد برای مشاهده آن دعوت کرد؟ به نظر می‌رسد قرآن کریم و مرحوم احمد نی‌ریزی بازیچه تبلیغات قرار گرفته است.
-----------//-----------

ادارات، سازمان‌ها و نهاد‌هایی که در این شماره به سؤالات و انتقادات مردمی پاسخ نداده‌اند:

- فرمانداری

- راهداری و حمل و نقل جاده‌ای

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها