تعداد بازدید: ۱۱۴۹
کد خبر: ۲۲۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۲ - 2025 19 February

دکتر فرزین بابایی سرپرست جدید شبکه بهداشت نی‌ریز

دکتر فرزین بابایی سرپرست جدید شبکه بهداشت نی‌ریز با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر فرزین بابایی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر سیدبصیر هاشمی رئیس دانشگاه خطاب به دکتر بابایی آمده است:

نظر به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی و به پیشنهاد معاون بهداشت دانشگاه، به موجب این حکم به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی‌ریز منصوب می‌شوید. امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر و رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاستها،  اسناد بالادستی و قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور در حوزه سلامت و هماهنگی کامل با اینجانب و هیئت رئیسه دانشگاه، در انجام امور محوله و اعتلای بهداشت و درمان شهرستان نی‌ریز موفق باشید.  

همچنین دکتر هاشمی از زحمات دکتر عرفان دهقانی در زمان تصدی این مسئولیت تشکر کرد.

نوشتنی است دکتر بابایی که از دی ماه به عنوان متخصص جراحی عمومی در بیمارستان شهدای سلامت نی‌ریز مشغول به کار است، ۳۵ ساله و متولد شهرستان زرین‌دشت است.  

او دوره پزشکی عمومی را در فسا و دوره تخصص جراحی را در شیراز گذراند و در بین این دو دوره، ۲ سال ریاست بیمارستان امام موسی کاظم زرین‌دشت و ۲ سال نیز ریاست بیمارستان امام حسن مجتبی داراب را بر عهده داشت.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها