
به گفته مسئول اورژانس ۱۱۵ نیریز، بامداد جمعه ۱۹ بهمن، یک خودروی سواری روبروی باربری سنگبریهای تنگ حنا واژگون شد.
محمدحسین کچویی گفت: «در این حادثه، متأسفانه یک پسر ۱۶ ساله جانش را از دست داد و دو پسر ۱۳ و ۱۸ ساله مصدوم شدند.»
وی افزود: «در حادثهای دیگر، ساعت ۱۵:۳۵ یکشنبه ۲۱ بهمن، دو خودرو پژو ۴۰۵ و پراید در چهارراه حسینیه محله سادات با هم تصادف کردند. پس از این برخورد، خودرو پژو منحرف و وارد پیادهرو شد و ظاهراً با پیرمرد ۸۰ سالهای که آنجا نشسته بود، برخورد کرد که در زمان رسیدن کارکنان اورژانس، علائم حیاتی نداشت. هر چند به ظاهر آثاری از آسیبدیدگی در بدن او مشاهده نمیشد.»
در همین رابطه، رئیس پلیس راهور نیریز عنوان داشت: «علت مرگ پیرمرد هنوز مشخص نیست و منوط به نظر پزشکی قانونی خواهد بود؛ چون در بدنش آثار شکستگی و آسیبدیدگی نداشته است.»
سرگرد حسین خادمی در خصوص مشکلات ترافیکی این چهارراه و حادثهخیز بودن آن گفت: «این چهارراه چراغ چشمکزن دارد؛ اما در صدد این هستیم که با همکاری شهرداری، سرعتگیر نصب کنیم.».