تعداد بازدید: ۶۰
کد خبر: ۲۲۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2025 08 February
آشپزی با عشق
نویسنده : مطهره راوش

مواد لازم:

• مرغ:۲ عدد ران

• پیاز:۱ عدد متوسط 

• ماست:۵  قاشق غذاخوری

• مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

• گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری 

• کره:۵۰ گرم

• آب:۱ پیمانه

• نمک:۱ قاشق مرباخوری

• فلفل: نصف قاشق چایخوری 

• آویشن: نصف قاشق چایخوری
 
• زعفران: به مقدار لازم 

(پیمانه = لیوان فرانسوی)

شیوه پخت:

ابتدا دو طرف مرغ‌ها را سرخ کرده از تابه خارج کنید.

پیاز‌ها را داخل تابه تفت بدهید. بعد مرغ‌ها را روی پیاز بچینید و روی مرغ‌ها زعفران بریزید و بعد مخلوط ماست، مایونز، نمک، فلفل، آویشن و زعفران را به مرغ‌ها اضافه کنید و یک پیمانه آب بریزید و اجازه بدهید ۱ ساعت روی حرارت بپزد.

بعد از این مدت گشنیز‌های خرد شده را اضافه کنید و دوباره ۳۰ دقیقه روی حرارت بگذارید بماند.

مرغ گشنیزی

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها