تعداد بازدید: ۱۲۲
کد خبر: ۲۲۴۴۳
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2025 08 February

راه‌های ارتباطی:
واتساپ و تلگرام: ۱۸۰۸، ۸۰۰، ۹۱۷، ۰
دفتر: ۰۹۰۳، ۵۳۸۳ - ۰۷۱
رایانامه (ایمیل):neyrizanfars@gmail.com

شهرداری نی‌ریز

۱- حالا که قصد دارید بولوار سرداران را اصلاح و درختان آن را از نو بکارید، لطفاً خاک آن را کاملاً عوض و سیستم لوله‌کشی قطره‌ای نصب کنید تا جان نیروی انسانی هنگام آبیاری و جابه‌جایی شیلنگ به خطر نیفتد. گونه‌های سروناز و نخل خرما به‌صورت یکی در میان زیبا خواهد بود. همچنین، درخت زیتون نیز با توجه به کم‌آبی، گزینه‌ای مناسب برای کاشت در بولوار‌ها است.

۲- لطفاً ضمن جداسازی منطقه عملیاتی و عمرانی مجموعه پارک آبی آزادی از بقیه محوطه، ساعت بازدید آن را از ۱۷ تا ۲۳، به ساعات گرم روز تغییر دهید تا شهروندان بتوانند استفاده کنند.

۳- تابِ بازی پارک ابتدای خیابان فدائیان اسلام شکسته و وضعیت خطرناکی دارد. لطفا آن را درست کنید.

۴- لطفاً پارک پشت اداره تبلیغات اسلامی را بهسازی کنید. چنانچه تصمیم به بهسازی آن ندارید، حداقل برای بهبود وضعیت، آن را آسفالت کنید.  

۵- چرا استهبان دو سه تا میدان دارد و چندین سال است که اِلِمان انجیر و دوچرخه و گیوه نصب کرده‌اند و هنوز پابرجا است، ولی در نی‌ریز تا شهردار عوض می‌شود، درختان و گل‌های خیابان‌ها و میدان‌ها و بولوار‌ها را از ریشه بیرون می‌آورند؟ مگر اینها بیت‌المال نیست؟ مگر اینها حاصل عوارض نیست که از ما می‌گیرند و مثلاً خرج عمران و آبادانی شهر می‌کنند؟  

انصاف داشته باشید و طرحی را اجرا کنید که حداقل ۱۰ سال پیش برود. چرا سلیقه‌ای عمل می‌کنید؟ مثلاً اگر بولوار سرداران با همان پایه‌های برق قبلی بود، ولی به جای آن ورودی شهر از سمت انتهای خیابان امام خمینی را درست می‌کردید و سر و سامان می‌دادید، بهتر نبود؟

اینها همه حق‌الناس است و باید جواب داده شود.  

پاسخ شهرداری نی‌ریز:

۱- با سلام خدمت شهروند گرامی، عملیات تعویض خاک بولوار سرداران این هفته آغاز شده است.

۲- با سلام خدمت شما شهروند محترم، درحال حاضر، مدیریت مجموعه دریاچه مصنوعی با مجتمع فولاد غدیر است. پیشنهاد شما به مدیر پروژه انتقال داده می‌شود.
۳- موضوع حتماً بررسی و رفع نقص می‌شود.

۴- با سلام خدمت شهروند محترم، عملیات عمرانی ساخت این مجموعه به زودی آغاز می‌شود.

۵- با سلام و احترام، حداقل در ده سال گذشته تا به حال تنها بولواری که درختان آن بیرون آورده شده و پایه‌های روشنایی آن تعویض شده بولوار سرداران است. در خصوص درختان، چندین بار سم‌پاشی صورت گرفت؛ ولی متأسفانه جوابگو نبود و بیشتر آنها خشک شده بود. در خصوص پایه‌های روشنایی نیز پایه‌های قبلی با عمری حدود ۳۰ سال فرسوده شده و احتمال سقوط آنها در روز‌های طوفانی و به خطر افتادن جان همشهریان عزیز زیاد بود.
-----------//-----------

راهنمایی و رانندگی

مالک یک کامیون در کوچه پشت ..، کوچه را برای خود در نظر گرفته و به شکلی پارک می‌کند که عبور و مرور مختل می‌شود. لطفاً رسیدگی کنید.

پاسخ راهنمایی و رانندگی: 

با سلام، پیگیری می‌شود.
-----------//-----------

شهرداری نی‌ریز - توزیع برق

ضمن تشکر از همکاری شما در تعویض چراغ‌های بلوار سرداران، چرا فکری به حال روشنایی تقاطع سرداران و طالقانی نمی‌کنید؟ یکی از علل تصادفات این تقاطع، مشکل روشنایی آن است. لطفاً این موضوع را در دستور کار قرار دهید که از قدیم گفته‌اند: کار آن کرد که تمام کرد.

پاسخ شهرداری نی‌ریز:

با سلام خدمت شهروند گرامی، موضوع بررسی و در صورت امکان انجام خواهد شد.

پاسخ توزیع برق:

با سلام و احترام، با توجه به این که تقاطع مذکور مرز فیزیکی چراغ‌های بخار سدیم (زرد رنگ) و چراغ‌های led (نورسفید) است و طیف نوری این محل متفاوت می‌شود، ممکن است کمبود روشنایی احساس شود؛ لذا لوکس نوری محل اندازه‌گیری و در صورت نیاز نسبت به اصلاح روشنایی تقاطع اقدام می‌شود.
-----------//-----------

توزیع برق

چرا اداره برق هر روز برق شهرک جمال‌آباد را قطع می‌کند، ولی بقیه قسمت‌های شهر نی‌ریز چند روزی یک بار قطع می‌شود؟

پاسخ توزیع برق:

با سلام و احترام، اعمال خاموشی‌ها بر پایه جدول زمانبندی اعلام شده است و در تمامی نواحی در صورت ضرورت و نیاز شبکه تمامی و یا بخشی از زیر مجموعه گروه قطع می‌شود؛ لذا چنانچه تمامی زیر مجموعه گروه قطع شود، به مشترکان محترم هر روز ۲ ساعت خاموشی طبق جدول اعمال می‌گردد و در صورت این که قسمتی از زیر مجموعه گروه قطع شود، ممکن است به صورت یک روز در میان و یا دو روزی یک بار قطع شود.
-----------//-----------

بیمارستان شهدای سلامت - شبکه بهداشت و درمان

بنده در تصادف شدیدی که عصر چهارشنبه ۳ بهمن و در پی برخورد خودرو سمندم با تریلر نرسیده به شهرک سنگ رخ داد، دچار شکستگی شدید از ناحیه هر دو دست و هر دو پا شدم.

متأسفانه خدمات‌دهی بیمارستان در این زمینه بسیار ضعیف بود و از روز تصادف تا شنبه ۶ بهمن، هیچ پزشک ارتوپدی به وضعیت من رسیدگی نکرد. بعد از آن هم مرا بدون بررسی‌های کامل پزشکی مرخص کردند تا در مطب خصوصی دست و پایم را گچ بگیرند و آتل‌بندی کنند. آن هم در شرایطی که علائم خونریزی داخلی داشتم و فتقم پاره شده بود.

چرا جان بیماران و مصدومان برایتان این قدر کم ارزش است؟

پاسخ بیمارستان شهدای سلامت:

با سلام، موضوع پیگیری می‌شود.
-----------//-----------

راهداری و حمل و نقل جاده‌ای - فرمانداری

ضرورت دارد تابلو‌های ورودی شهر نی‌ریز بازبینی و جایگزین شود.

مثلاً کسی که از شهرک سنگ وارد زیرگذر می‌شود، تابلو «مرکز شهر» را از سمت بولوار مدرس می‌بیند. حالا شما فکر کنید یک غریبه می‌خواهد به مرکز شهر برود. باید چندین بار تغییر مسیر دهد و به خیابان‌های یک طرفه بخورد و یک عالمه پرس و جو کند تا به میدان ۱۵ خرداد برسد. در حالی که بهتر است تابلو «مرکز شهر» در ابتدای بولوار ولی‌عصر نصب شود و هرشخصی از آن مسیر به طور مستقیم به میدان ۱۵ خرداد برسد.
-----------//-----------

شورای فرهنگ عمومی

در ابتدای بولوار ولی‌عصر تابلو «به شهر فاطمی نی‌ریز خوش آمدید» درج شده که طراحی و رنگ آن نهایت بی‌سلیقگی است. چرا زمینه را مشکی کار کرده‌اید؟ حداقل یک بنر جذاب طراحی می‌کردید با طرح گل و بلبل، تا شادی تداعی می‌شد. چرا همیشه با نام ائمه غم را پمپاژ می‌کنید؟ ائمه ما شاد بوده‌اند؛ ولی شما نمی‌خواهید قبول کنید.
-----------//-----------

امور آبفا

در خصوص تصفیه‌خانه فاضلاب، گزارشی تهیه کنید. حدود سه سال پیش وعده داده شد که تصفیه‌خانه با مدرن‌ترین روش در مدت سه سال ساخته خواهد شد و این مطلب در همین هفته‌نامه نیز چاپ شد. اکنون مسئول مربوطه باید در مورد وعده‌ای که داده، پاسخگو باشد.
-----------//-----------

مردم و مسئولان

در مورد گزارش فرونشست زمین می‌خواستم بگویم این موضوع چیزی نبوده که از دید کارشناسان دور مانده و غیرقابل پیش‌بینی باشد. از سال‌های دور، برخی کارشناسان در حد توان خود هشدار دادند که این نوع توسعه کشاورزی و استفاده بی‌رویه از آب، در آینده مشکلاتی به همراه خواهد داشت و دیگر راه بازگشتی نخواهد بود. اما متأسفانه در خوابِ غفلت بوده‌ایم. به رتبه تولید گندم و ذرت و... افتخار می‌کردیم؛ در حالی که باید نگران می‌بودیم. اما خیلی زودتر از پیش‌بینی‌ها، این اتفاق رخ داد. امروز، روز همان اتفاق است.

بسیار ناراحتیم که مقامات و مسئولان شهر، استان و کشور در آن زمان و هم اکنون نیز نسبت به این مسئله مرگ و زندگی (آب) بی‌توجه و شاید هم ناآگاه بوده و هستند. نمایندگانی که باید دید وسیع‌تری داشته باشند تا بدانند اولویت‌ها چیست، در این زمینه کوتاهی کرده‌اند. شاید دیر شده باشد؛ اما امیدی وجود دارد که مردم و نمایندگان واقعی آنها بتوانند با عقلی سلیم از این نعمت بسیار کم باقی‌مانده حفاظت کنند. باید به این آگاهی برسیم که نباید آب شرب منطقه که قابل قیمت‌گذاری نیست، صرف کشاورزی موقت و یا صنایع آب‌بر شود.

سنت الهی تغییرناپذیر است و ما را به گونه‌ای ادب خواهد کرد که این گونه با دست خود تیشه به ریشه هزاران ساله خود نزنیم. عجیب است که در سال‌های بسیار دور (شاید دهه ۴۰) سخنرانی‌هایی از مقامات وقت موجود است که وقتی هیچ کس حتی تصور کم آبی را نداشت، درباره بحران آب حرف زده می‌شود. ما با سرزمین خود چه کرده‌ایم؟ آیندگان ما را نخواهند بخشید و از ما به عنوان پیشینیانی کم‌خرد و زیاده‌خواه یاد خواهند کرد.
-----------//-----------

مردم و مسئولان وکارشناسان

در مورد مطلب هوش مصنوعی، می‌خواستم بگویم باور نکنید که هوش مصنوعی تا ۳۰ سال دیگر بشر را نابود می‌کند. هوش مصنوعی همان ماشین حساب است که کار را آسان‌تر می‌کند. آیا کامپیوتر که محاسبات را بسیار بهتر و سریع‌تر از انسان انجام می‌دهد، تهدیدی علیه بشریت است؟ اگر بر پایه معادلات ریاضی، یک ماشین بتواند کار‌هایی انجام دهد که انسان قادر به انجامش نیست، آیا این تهدیدی علیه بشریت است؟ بیایید از این مزخرف‌گویی دست برداریم و به حرف‌های بی‌اساس خارجی‌ها اعتماد نکنیم. هرگاه شما قانع شدید که ماشین حساب تهدیدی علیه بشریت است، آن موقع هوش مصنوعی هم تهدید خواهد بود. هوش مصنوعی چیزی نیست جز ایجاد ارتباط بین ورودی‌ها (اطلاعات) و نتایج (خروجی‌ها) و حل مسائل جدید بر پایه آموزش ماشین. پس ماشینی است که کنترل آن دست انسان است. من اصلاً این موجی را که انسان را از هوش مصنوعی می‌ترساند، درک نمی‌کنم؛ همان‌طور که اگر موجی علیه کامپیوتر به راه بیفتد، آن را هم درک نمی‌کنم.
-----------//-----------

راهداری و حمل و نقل جاده‌ای

بعد از سنگبری‌ها، کل مسیر تا اواسط گردنه استهبان تاریک است. چرا؟
-----------//-----------

اتاق اصناف

اصولاً همه جای کشور، نرخ‌ها یک بار در سال افزایش پیدا می‌کند و تا نرخ سال جدید، همان نرخ قدیم است. اما آرایشگاه‌های نی‌ریز اینگونه نیستند و هر ماه که مراجعه می‌کنید، افزایش قیمت دارند. آرایشگاه ...  واقع در. در یک هفته نرخ ابرو را از ۷۰ هزار تومان به ۸۰ هزار تومان افزایش داده است. ناخن‌کار‌ها و فیشیال‌کار‌ها هر قیمتی که بخواهند، می‌گیرند و هیچ نرخ‌نامه‌ای در آرایشگاه نیست. از صنف بانوان تقاضا می‌شود فکری کنند. باور کنید همان‌طور که زندگی برای آنها سخت است، برای مشتری هم سخت است. مشتری صرفاً برای تمیزی و این که در بین مردم رفت و آمد می‌کند، مجبور به انجام یک سری کار‌ها است؛ وگرنه آن قدر قیمت‌ها بالاست که اگر امکان داشت و جلوی مردم زشت نبود، اصلاً به آرایشگاه نمی‌رفت.
-----------//-----------

آموزش و پرورش

برای مجوز مدارس غیر دولتی، ساختمان باید دارای شناژ باشد و توسط مهندسین اداره نوسازی تأیید شود. اما دبیرستان تربیت قدیم باآن قدمت، تبدیل به دبستان غیرانتفاعی  شده است.

چرا مدیر آموزش و پرورش در صدور مجوز‌ها تفاوت قائل می‌شود؟
-----------//-----------

نی‌ریزان فارس

۱- مدال‌آوری دختران تکواندوکار نی‌ریز در استان خبر خوبی است، آفرین به دختران سرزمینم. فقط کیفیت عکس مثل عکس‌های دهه پنجاهی شده است. لطفاً در این زمینه بیشتر وقت بگذارید. ممنون.

نی‌ریزان فارس: با سلام و سپاس، با وجود تأکیدات زیاد ما، متأسفانه گاهی کیفیت عکس‌هایی که به دستمان می‌رسد، بسیار پایین است و امکان بالا بردن کیفیت آن نیز به راحتی وجود ندارد.

۲- ضمن عرض سلام و عرض ادب، زحمت کشیده بودید و فیلمی از زحمات کارگران روی روگذرِ در حالِ ساخت تهیه و از آنها قدردانی کرده بودید. اما کارِ بدون رعایت اصول اولیه ایمنی، عواقب غیرقابل جبرانی برای کارگران زحمتکش دارد. اول ایمنی و تجهیزات مناسب، بعد کار. اگر از کار بدون تجهیزات و عدم رعایت اصول ایمنی انتقاد شود، کارفرما ملزم می‌شود که شرایط ایمن را فراهم کند. اگر خدای ناکرده اتفاقی برای کارگر پیش بیاید، همه آنهایی که این صحنه را دیده‌اند، مقصرند.

نی‌ریزان فارس: با سلام و سپاس، امیدواریم کارفرمایان حقوق قانونی کارگران را رعایت کنند.
-----------//-----------

 ادارات، سازمان‌ها و نهاد‌هایی که در این شماره به سؤالات و انتقادات مردمی پاسخ نداده‌اند:

- شبکه بهداشت و درمان

- راهداری و حمل و نقل جاده‌ای 

- فرمانداری

- شورای فرهنگ عمومی

- امور آبفا

- اتاق اصناف

- آموزش و پرورش

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها