تعداد بازدید: ۱۲۴۰
کد خبر: ۲۲۳۳۶
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2025 25 January
آشپزی با عشق
نویسنده : ستاره اکتسابی

مواد لازم:

۵۰۰ گرم مخلوط سینه و ران مرغ   

۱۵۰ گرم سبزی (مرزه، ترخون، تره، جعفری)

۲ عدد پیاز درشت 

۴ حبه سیر

یک عدد فلفل دلمه‌ای

یک پیمانه لپه

سه چهارم پیمانه برنج

دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری

ادویه: نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و سرخ، ادویه مرغ
دو قاشق رب گوجه فرنگی و زرشک و زعفران دم کرده

مواد لازم داخل کوفته:

پیازداغ، گردو، آلو  و  زرشک

شیوه پخت:
ابتدا برنج و لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید و بگذارید با مقدار کافی آب نیم پز شود. سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید تا از داغی بیفتد.

مرغ بدون استخوان را با چرخ گوشت یا غذاساز به همراه لپه و برنج و سبزی چرخ کنید. پیاز و سیر را ریز رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و به مرغ اضافه کنید. سپس ادویه‌ها را افزوده و خوب ورز دهید. روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

سپس از یخچال خارج کنید و دوباره ورز بدهید. از مواد به اندازه دلخواه بردارید و کف دست پهن کنید. کمی پیازداغ، زرشک، آلو و مغزگردو را در کوفته گذاشته و آن گرد کنید.

سس کوفته:

برای تهیه سس کوفته یک پیاز را خلالی کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه و ادویه مرغ را اضافه کنید. یک قاشق رب گوجه را اضافه کنید و تفت بدهید. بعد آب جوش را  اضافه کنید. (حدود ۲ لیتر آب) و اجازه بدهید به جوش بیاید و قل بزند. سپس کوفته‌هایی را که آماده کرده‌اید در سس قرار داده و درِ قابلمه را تا ۱۵ دقیقه کاملاً باز بگذارید تا کوفته باز نشود. با حرارت کم و درِ نیمه باز حدود یک ساعت بپزد. زعفران دم کرده را روی هر کوفته بریزید. پس از پخت آن را در ظرف سرو قرار داده و با زرشک و پیازداغ تزئین کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها