تعداد بازدید: ۵۶
کد خبر: ۲۲۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2025 18 January
درسهای اخلاقی
پای درس استاد علی صفایی حائری

- پاکیِ دل، ناچار پاکیِ عمل را به دنبال خواهد آورد، که درخت زنده، بار خواهد داد و دلِ پاک، عملِ پاک خواهد آورد.  

- کسى که عاشق حق شد، عاشق خلق او نیز مى‌شود و مى‌خواهد آنها را هم رشد بدهد؛ نمى‌تواند آنچه مانع رشد خلق است، تحمل کند؛ خودش باتلاق خلق نمى‌شود و باتلاق‌ها را هم نمى‌پذیرد.

- فرزندان خود را راه رفتن بیاموز، به دوش نکش!

 میان آنها و مشکلاتشان حائل نشو!
- بخواهى یا نخواهى مى‌گیرد. کافر باشى یا مؤمن، مى‌سوزاند و مى‌شکند... به زور و یا کراهت، راه مى‌برد؛ که ساقى اوست، که راهبر اوست، که مجلس آرا  اوست.

- در دنیایی که پیرمرد‌ها زیر بارند، آن دختر فاسد شده، آن پسر ضایع شده. تو پول‌هایت را روی هم دسته کردی گذاشتی اینجا...

- ما امروز خوشحالیم که خودمان را داده‌ایم و چند بارک‌الله و چندتا خانه و چندتا ماشین و چندتا فلان‌وبهمان گرفته‌ایم و فرار هم مى‌کنیم که نکند طرف، معامله را به‌هم بزند. غافل از اینکه ما را به بیش از اینها خریدارند؛ و غافل از اینکه اینها قیمت یک لحظه‌ى ما نیست. چه مى‌گویم، نه اینها که تمام الماس‌ها و نفت‌ها و طلا‌ها و نقره‌ها و تمام زمین و حتى تمام بهشت، قیمت یک لحظه‌ى ما نیست!

فرزندان خود را  راه رفتن بیاموز، به دوش نکش!

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها