وضعیت زننده ورودی شهر نیریز و ترافیک وقتگیر آن، با شروع ساخت بال دوم روگذر دو چندان شده و مدتی است مردم برای رفتن به سمت بولوار امام رضا باید مسیر چند صدمتری را در جهت مخالف حرکت کنند تا به دوربرگردان برسند. تازه بعد از برگشت و با کم عرض شدن مسیر، به یک ترافیک و ازدحام خودرو برخورد میکنند.
برای بررسی بیشتر مشکلات ترافیکی این نقطه و کمبودها و راهکارهای آن، نظر رئیس پلیس راه و همچنین رئیس پلیس راهور نیریز را جویا شدیم.
سرهنگ اقبالیان اظهار داشت: «ساخت هر پروژهای نیاز به یک سری اقدامات اولیه دارد و ممکن است مشکلاتی برای مردم ایجاد کند؛ اما این مشکلات چندان تأثیرگذار نیست و با توجه به این که قرار است پروژهای مفید برای شهر احداث شود، چاره و راهکار دیگری جز این دوربرگردان نیست.»
رئیس پلیس راه نیریز افزود: «در موضوع ایمنسازی، اینجا نقطهای است که سرعت به صفر میرسد و چند سرعتکاه در مسیر است که سرعتها را کنترل میکند. چون از هر دو طرف سرعتکاه دارد، از نظر ایمنی مشکلی ایجاد نمیکند. اما ممکن است از نظر پیشآگاهی و تابلو و علائم مختلف، مقداری کمبود داشته باشد.»
وی عنوان داشت: «اگر میخواستیم از دوربرگردان محمودآباد یا تلمهتابی استفاده کنیم، مردم و خودروهای امدادی با مشکلات بیشتری مواجه میشدند و این دوربرگردان که نزدیکتر بود، احداث شد.»
اقبالیان گفت: «همین الان هم بهتر است خودروهای امدادی از مسیرهای جایگزین مثل بولوار شهید سلیمانی استفاده کنند. اگر از همین دوربرگردان فعلی هم بخواهند استفاده کنند، بیشتر از ۳۰۰ متر فاصله میدان تا دور برگردان نیست. فقط اگر علائم هشداری و تابلوهای پیشآگاهی کم باشد، بازدید میکنیم و از آنها میخواهیم تا آن را افزایش دهند.»
در همین رابطه، رئیس پلیس راهور نیریز هم اظهار داشت: «اگر سرعتکاهها رنگآمیزی و علائم هشداردهنده و چراغ چشمکزن بیشتر شود، خیلی بهتر میشود. به نظر میرسد علائم به ویژه برای شب خیلی کم است. راهکار دیگری برای این کار اضطراری نیست.»
سرگرد خادمی افزود: «امیدواریم با تزریق بودجه، این پروژه سریعتر جمع شود. چون واقعاً زشت است و شهر نیریز را در یک گودی برده که دیده نمیشود. نباید در کمربندی چنین اتفاقی بیفتد.»
وی گفت: «ما هیچ راهی جز این نداریم و خودروهای امدادی اگر نخواهند از این مسیر بروند، باید از طریق بولوار شهید سلیمانی و بولوار مدرس تردد کنند.»
به پایگاه خبری - تحلیلی هورگان خوش آمدید... هورگان یعنی محل زایش خورشید