تعداد بازدید: ۱۶۱
کد خبر: ۲۲۰۶۴
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۱ - 2024 22 December
در آغاز نیم فصل دوم فوتبال فارس
نمایندگان فوتبال نی‌ریز در آغاز نیم‌فصل دوم لیگ‌های فارس، عملکردی متغیر داشتند؛ دو پیروزی دلچسب و دو شکست تلخ، خلاصه‌ای از هفته پرماجرای آنهاست.
author
روزنامه نگار: محمدصادق رجبی

پویش پاسارگاد؛ پیروزی شیرین و صعود به رده دوم

تیم پویش پاسارگاد، نماینده نی‌ریز در لیگ برتر نونهالان فارس، جمعه ۳۰ آذر در یک دیدار حساس میزبان سپاهان شیراز، تیم دوم جدول بود. بازی در نیمه اول با حملات دو تیم و بدون عبور توپ از خط دروازه‌ها به پایان رسید. اما در نیمه دوم، فشار حملات پویش نتیجه داد و در دقیقه ۸۵ ابوالفضل کرمی گل ارزشمندی را به ثمر رساند. این پیروزی، پویش را به رده دوم جدول رساند و آنها را به مدعی جدی قهرمانی تبدیل کرد.

شهدای مشکان؛ پیروزی در خانه، شکست در فسا

تیم شهدای مشکان در لیگ دسته اول بزرگسالان فارس، با برد مقابل فجر آریا جهرم، پنجشنبه ۲۹ آذر، صدر جدول را تصاحب کرد. میثم پروان در نیمه دوم، تک‌گل این بازی را روی پاس علیرضا مرادی به ثمر رساند. اما این تیم در بازی دوم مرحله برگشت، چهارشنبه ۵ دی، در مصاف با ماهان فسا، با یک گل شکست خورد و صدرنشینی آنها با تهدید مواجه شد.

استعدادهای درخشان؛ ناکامی مقابل صدرنشین

تیم استعدادهای درخشان نی‌ریز، در لیگ برتر جوانان فارس، مقابل آبی‌پوشان شیراز، صدرنشین جدول، با یک گل شکست خورد. این گل در دقیقه ۱۵ و از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید؛ پنالتی‌ای که اعتراضاتی را به همراه داشت. تلاش مهاجمان نی‌ریز برای جبران نتیجه بی‌ثمر ماند و استعدادهای درخشان در رده پنجم گروه شش تیمی قرار گرفت.

در نیم‌فصلدوم، نمایندگان نی‌ریز در آزمونی دشوارتر قرار خواهند گرفت؛ آیا آنها می‌توانند روند پیروزی‌های خود را ادامه دهند؟

دو پیروزی و یک شکست برای نمایندگان نی‌ریز

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها