مواد لازم:
نصف پیمانه شکر نصف پیمانه ماست
نصف پیمانه روغن مایع ٢ پیمانه آرد سفید قنادی
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری پودر هل
یکپنس (نوکق. چ کمتر) نمک کمی وانیل
کنجد و مغزیجات دلخواه برای تزئین ۲ قاشق زعفران دم کرده غلیظ
رومال: یک عدد زرده تخم مرغ+ یک قاشق غذاخوری زعفران+یک قاشق غذاخوری شیر
شیوه پخت:
ابتدا شکر و ماست را با همزن دستی هم میزنیم تا شکر کاملاً حل شود. روغن، وانیل، هل، نمک و یک قاشق غذاخوری زعفران را اضافه و مخلوط میکنیم.
آرد الک شده و بکینگپودر را کمکم اضافه و مخلوط میکنیم و کمی ورز میدهیم تا خمیر لطیفی به دست آید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و خمیر را به قطر ۳ تا ۴ میلی متر پهن میکنیم. میتوانیم نازکتر یا ضخیمتر هم پهن کنیم. همچنین میتوانیم با استفاده از لیوان یا قالب دلخواه، قالب بزنیم. یا در ابعاد دلخواه چند عدد نان پهن کنید.
اگر آرد بیشتر از دستور بریزیم نان سفت خواهد شد. اینخمیر نیازی به استراحت ندارد.
با وردنه خمیر را صاف میکنیم. روی نان را باید با وردنه پلاستیکی شیار دار، یا چنگال سوراخ ایجاد کنیم یا خط بیندازیم.
بعد رومال زرده تخم مرغ، شیر و زعفران را مخلوط و با برس روی نان میزنیم.
کنجد یا هر مغزیجات دیگری را به دلخواه روی نان میزنیم.
فر یا توستر را از ۱۰ دقیقه قبل روی ١٨٠ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و نان را به مدت ٢٠ دقیقه میپزیم.
پس از پخت از پایین، چند دقیقه نان را گریل میکنیم تا از بالا هم طلایی شود. از داغی که افتاد، با چاقو یا پیتزا بُر نان را تکه میکنیم و داخل ظرف میچینیم.