به گفته قطبی رئیس بنیادشهید و امورایثارگران نیریز، این کار تلاشی مردمی بوده و به هیچ وجه جنبهای دولتی و رسمی ندارد.
رئیس بنیادشهید و امورایثارگران نیریز درباره انتخاب این بانو از بین دیگر مادران شهدا گفت: در شهرستان نیریز حدود ۱۲ خانواده وجود دارد که دو فرزند آنها شهید شدهاند و تنها مادری که سه فرزند او به همراه دامادشان شهید شده و به نوعی چهار شهید تقدیم انقلاب کرده، ایشان بوده است. علاوه بر این، دو نفر از این شهیدان در مدت زمانی حدود ۱۰ سال مفقودالاثر بودند و رنجی که این مادر در چشمانتظاری از فرزندانش متحمل شد، نگفتنی است. تحمل این درد و رنج باعث شد ایشان را به عنوان امالبنین شهر نیریز معرفی کنیم. ضمن این که خود ایشان نیز از زنانی بودند که قبل از انقلاب در برنامههایی نظیر تظاهرات انقلاب اسلامی و همچنین در دوران دفاع مقدس عازم جبهه شده و حضوری فعال در تدارکات رزمندگان داشتند.
قطبی ادامه داد: ما با آقای تصوری که از هنرمندان شاخص تصویرپرداز، طراح و گرافیست هستند، صحبت کردیم و عکسی را در اختیارشان گذاشتیم که ایشان روی تمثال این مادر عزیز کار هنری انجام داد و سپس در تابلویی به نام «در مقام صبر» به نمایش گذاشته شد. این یک کار خلاقانه و مختص نیریز بود که تنها در نیریز اجرا شد.
امیرمحمد تصوری هنرمند نیریزی نیز گفت: تصویر کیفیت چندانی نداشت و من با هوش مصنوعی تصویرسازیهای لازم را انجام دادم.
وی که مدیریت رسانه دانشگاه صدا و سیما خوانده و در حال حاضر در روابط عمومی وزارت دفاع فعال و ساکن تهران است، گفت: کار دیگری که انجام دادیم پویش قهرمانان شهر بود که سه سال است آن را از ۲۱ تا ۲۷ بهمنماه در شهر اکران میکنیم. این کار که قهرمان شهر نام دارد، پاسداشت۵۶ شهید شهرستان نیریز در عملیات والفجر ۸ است که در این عملیات ۵۶ نفر از جوانان شهرمان به شهادت رسیدند.
تصوری گفت: با توجه به این که کارهای تابلویی را در نیریز زیاد اجرا نمیکنند و به چند تبریک بسنده میکنند، این کار بازخوردهای خوبی داشته است. امیدوارم این کارها تداوم داشته باشد و اگر نیروهای بومی شهرستان علاقه داشته باشند میتوانیم در مناسبتهای مختلف با هم همکاری داشته باشیم.