تعداد بازدید: ۸۹
کد خبر: ۲۱۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2024 07 December
آشپزی با عشق
راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی

instagram.com/R.yn151

مواد لازم:

تخم مرغ: ۲ عدد متوسط

شکر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری

روغن مایع: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)

شیر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)

آرد قنادی: ۲ پیمانه سرخالی (۲۵۰ گرم)

بیکینگ پودر : ۲ قاشق چای‌خوری

کشمش پلویی: یک‌سوم پیمانه

گردو نگینی: یک‌سوم پیمانه 

شیوه‌پخت:

شکر، تخم‌مرغ، وانیل، و پودر دارچین را به مدت ۵ دقیقه با دور تند هم‌زن بزنید. 

سپس روغن را اضافه کنید و هم بزنید. هم‌زن را کنار گذاشته و شیر را بیفزایید و سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آن اضافه کنید و با دور کند هم‌زن بزنید تا مواد غلیظی به دست آورید.

کشمش و گردو را اضافه و با قیف در کپسول‌های پای سیب پایپ کنید و در فر ۱۸۰درجه حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.

نوش جان

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها