مواد لازم:
تخم مرغ: ۲ عدد متوسط
شکر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
شیر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
آرد قنادی: ۲ پیمانه سرخالی (۲۵۰ گرم)
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
کشمش پلویی: یکسوم پیمانه
گردو نگینی: یکسوم پیمانه
شیوهپخت:
شکر، تخممرغ، وانیل، و پودر دارچین را به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید.
سپس روغن را اضافه کنید و هم بزنید. همزن را کنار گذاشته و شیر را بیفزایید و سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آن اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مواد غلیظی به دست آورید.
کشمش و گردو را اضافه و با قیف در کپسولهای پای سیب پایپ کنید و در فر ۱۸۰درجه حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.
نوش جان
نظر شما