راههای ارتباطی:
واتساپ و تلگرام: ۱۸۰۸، ۸۰۰، ۹۱۷، ۰
دفتر: ۰۹۰۳، ۵۳۸۳ - ۰۷۱
رایانامه (ایمیل):neyrizanfars@gmail.com
شهرداری نیریز
۱- در دوره گذشته بارها اعلام شد که کاروانسرای سروی را چنین و چنان میکنیم. اما عملاً خبری از بازسازی این مکان تاریخی که میتواند هویت تاریخی نیریز را به رخ بکشد نشد. از شما تقاضا دارم نگاهی ویژه به این سرمایه تاریخی داشته باشید و آن را به زیباترین شکل بازسازی کنید.
۲- قبلاً چند بار در روزنامه شکایت خود را از .. بابت رمپ و راهپله اعلام کردیم؛ اما انگار قرار نیست شهرداری اقدامی انجام دهد. مانند یک ماه گذشته و با وجود ثبت شکایت و حضور چندین باره در شهرداری، مسئولان آنجا موضوع را به هم پاسکاری میکنند.
۳- در کوچهی بعد از آموزشگاه پرواز، ۲ منزل مسکونی خشتی هست که از پی، ریزش کرده و هر لحظه امکان ریزش دارد. خانه آقای .. هم دقیقاً کوچه بعد از سر گود حمزه است. موجودات موذی مثل موش و عقرب هم دارد.
ما همسایهها دائم خاکها را جارو میکنیم و بچهها هم در این مکان خطرناک بازی میکنند. لطفاً این منازل را تخریب کنید.
۴- این چه وضع کابلکشی فیبر نوری در کوچههای فاز دو، نزدیک سالن هلال احمر است؟ یک ماه است وسط کوچه به این شکل رها شده. قطعاً این کابلها که ماشین از روی آن رد میشود، دیگر جواب نمیدهد یا طول عمر کمی خواهد داشت.
۵- آیا نصب نرده در میدان ۱۵ خرداد، ابتدای خیابان امام خمینی کارشناسی شده است؟ دیروز فرد معلولی را دیدم که برای عبور ویلچرش مجبور شد وارد میدان ۱۵ خرداد شود. چه منطقی پشت این کار است؟
۶- در راستای ورزش عمومی، شایسته است شهرداری خیابان ۱۲ فروردین یا ۲۲ بهمن را تا حاشیه کوه ادامه دهد تا مسیر مناسبی جهت پیادهروی و تفریح مردم ایجاد شود. خیلی از شهرها در این خصوص اقدامات زیبایی انجام دادهاند.
۷- لطفاً بلوار امام علی را هم گلکاری کنید.
۸- لطفاً فکری به حال قبرستان قدیمی روبروی حسینه علیاصغر کنید. وضع مناسبی ندارد؛ حداقل آنجا را تمیز کنید.
۹- چرا اطراف دارالرحمه را آسفالت نمیکنید؟ هم از طرف در ورودی و هم از طرف جاده، چندین سال است که همین طور مانده است.
۱۰- روز جمعه بچهها را به پارک آزادی بردم و نیاز به سرویس بهداشتی پیدا کردند. اما هم در بخش بانوان و هم آقایان، سرویسها کثیف بود و آب نداشت. چرا به این وضعیت رسیدگی نمیکنید؟
۱۱- ما اهالی کوی امیرکبیر، برای تردد در کوچهها مشکل داریم. در فصل بارندگی هستیم و دغدغه ما این است که چطور با این وضعیت سرکار برویم. لطفاً تدبیری بیندیشید.
۱۲- پارک کنار اداره تبلیغات را چرا درست نمیکنید؟ چند روز قبل، یک لودر آوردند و مقدار زیادی خاکمان دادند که همرا با آن، موش و مارمولک وارد خانه ما شد. بعد هم رفتند. چرا باید وسط شهر چنین باشد؟ ما چه گناهی کردهایم؟
۱۳- با توجه به موزائیکفرش پیادهروهای خیابان ولیعصر، اگر امکان دارد روی جوی آب را بپوشانید تا کمی به عرض خیابان اضافه شود؛ همانند خیابان قدس.
۱۴- به چه دلیل ماشین حمل زباله برخی وسایل دورریختنی را نمیبرد؟ به هر حال زباله است و قرار نیست فقط کیسه زباله را ببرند.
۱۵- استقبال نکردن از پایانه کامیونها به دلیل هزینهای شدن آن است و پول پارکینگ وسط شهر را هم میگیرند؛ آن هم از کامیونی که شاید ۱۰ روز نخواهد ازجایش تکان بخورد.
پاسخ شهرداری نیریز:
۱- با سلام خدمت شهروند گرامی، موضوع مرمت و حفظ کاروانسرای سروی چندین سال است که در دستور کار شهرداری قرار دارد و، چون در مالکیت شهرداری نیست، در مرحله اول باید تملک آن انجام شود که توافق با تعدادی از مالکان نیز انجام شده است.
۲- به مسئول محترم .. چندین بار اخطارهای لازم داده شده، رمپ مذکور در چند روز آینده جمع میشود.
۳- لطفاً اهالی نامهای را تنظیم و به شهرداری ارائه کنند تا با هماهنگی دادستان محترم در اسرع وقت تخریب شود.
۴- انجام عملیات فیبر نوری توسط شرکت پیمانکار ایرانسل درحال انجام است که تا به حال دو بار به خاطر رعایت نکردن نکات یاد شده کار آن متوقف شده است و در صورت تکرار، برخورد خواهد شد.
۵- از مکان یاد شده بازدید به عمل میآید. در صورت نقص، اصلاح خواهد شد.
۶- مسیر یاد شده در مالکیت شهرداری نیست و نمیتواند نسبت به تعریض یا احداث خیابان و پیاده رو اقدام کند.
۷- بررسی میشود و در صورت امکان در دستور کار قرار خواهد گرفت.
۸- نظافت قبرستان ذی روح به صورت منظم انجام میشود و بر روی قبور مطهر شهدا نیز با توجه به اهمیت آن سایه بان نصب گردید.
۹- در دستور قرار دارد و انشاءا... تا پایان سال انجام میشود.
۱۰- مشکل به وجود آمده به دلیل کمبود شدید آب و خالی شدن مخزن پشت بام سرویس بهداشتی بود که در همان روز این مشکل برطرف شد.
۱۱- زیر سازی و آسفالت معابر شهرک امیر کبیر به صورت رایگان توسط شهرداری نی ریز درحال انجام است.
۱۲- بهسازی و تکمیل بخشهایی از پارک در دستور کار قرار گرفته است.
۱۳- با سلام خدمت شهروند گرامی، با توجه به حجم آبی که در مواقع بارندگی بر روی این جویها است، امکان چنین کاری مقدور نیست.
۱۴- با احترام خدمت شما شهروند گرامی، خودروی پرس حمل زباله هرگونه وسایل دور ریختنی را نمیتواند بارگیری نماید و نخالههای ساختمانی باید توسط خود شهروندان جمعآوری شود.
۱۵- شهروند گرامی! پایانه ماشینآلات سنگین از زمان راه اندازی به مدت یک سال کاملاً رایگان بوده و الان هم مبلغ ناچیزی دریافت میشود.
-----------//-----------
شهرداری نیریز - راهداری و حمل و نقل جادهای - نماینده مجلس - فرمانداری
کاش فکری به حال مسیر انتهای خیابان امام خمینی تا سه راهی جاده سیرجان میکردید. آسفالتش واقعاً خراب شده و جاده باریک است. از اول انقلاب تا الان دست نخورده؛ در حالی که خیلی از جادهها دو بانده و روکش آسفالت شده، به جز این جاده که تصادف و کشته زیادی داده است.
پاسخ روابط عمومی، امور رسانه و فضای مجازی دکترطهماسبی:
با سلام خدمت شهروندان گرامی، در خصوص مطالبه مطرح شده به استحضار مردم عزیز میرسانیم اساساً در چنین مواردی باید ابتدا دستگاه اجرایی مربوطه پیگیریهای قانونی لازم را انجام دهد و در صورتی که طی مراحل اجرایی و اخذ مجوزات و اختصاص بودجه مشکلی در مسیر اجرا وجود داشت، با هماهنگی و درخواست مقام ارشد دستگاه اجرایی و فرماندار شهرستان، نماینده محترم تا حصول نتیجه منطقی و قانع کننده پیگیر موضوع خواهند بود.
-----------//-----------
امام جمعه - فرمانداری - دادسرا - محیطزیست - شبکه بهداشت و درمان - شهرداری نیریز - شورای شهر
همانطور که مستحضرید، در سالهای ۱۳۷۰ و ۱۳۷۱، دارالرحمه بزرگ نیریز به همت شهردار وقت و همکاری دیگر مسئولان با آیندهنگری در مکانی مناسب با قطعهبندی، خیابانکشی و فضای سبز راهاندازی شد.
با اجرای این طرح، مشکل دفن اموات در آرامستانهای داخل شهرکه موجب تشدید معضلاتی مثل ترافیک شهری و تهدید بهداشت عمومی میشود، رفع شد.
اما سؤال اینجا است: چرا بعد از گذشت ۳۳ سال و با توجه به این که پیرامون آرامستانهای داخل شهر ساختمانهای مسکونی قرار گرفته، هنوز برخی از شهروندان از جمله اهالی بزرگوار کوی سجاد (ع)، اموات خود در آرامستان آنجا دفن میکنند؟ در صورتی که دفن اموات در آرامستانهای داخل شهر، آرامش روحی و روانی را دچار آسیب کرده، موجب ایجاد ترافیک میشود و بهداشت محیط شهر را نیز به خطر میاندازد. از طرفی دفن اموات به دلیل تجزیه بیولوژیکی بافتها، مواد خطرناکی تولید میکند که بار آلودگی خاک و منابع آب زیرزمینی را افزایش داده و سلامت عمومی جامعه را به خطر میاندازد؛ لذا به استناد ماده یک آییننامه مقررات بهداشتی که فاصله آرامستانها با محدوده شهر باید بیش از ۱۰ کیلومتر باشد و ضوابط زیستمحیطی آنها کاملاً رعایت شود، ما اهالی فاز یک و دو شهرک شهیدان رجایی و باهنر به منظورحفظ سلامت شهروندان، از مسئولان محترم درخواست داریم طبق قوانین و مقررات، از دفن اموات در آرامستانهای داخل شهر جلوگیری کنند.
پاسخ امام جمعه:
با سلام، محیطزیست با شهردار و فرماندار هماهنگ شود. در این زمینه حق با محیطزیست است.
پاسخ شبکه بهداشت و درمان:
سلام و عرض ادب، جهت پیگیری به بازرسی اعلام شد.
پاسخ شورای شهر نیریز:
با تشکر از حسن توجه شهروند محترم، شورای اسلامی شهر در راستای خدمتگذاری و ترغیب مردم، مصوبات لازم را برای اخذ کمترین هزینه در آرامستان دارالرحمه و اجرای کار توسط شهرداری انجام داده است. امید است با قانونمندی شهروندان عزیز و همراهی مسئولان محترم، این درخواست تحقق یابد.
-----------//-----------
دفتر پیشخوان خدمات دولت ..
چرا دفتر پیشخوان .. عکس و مدارک دانشآموزان را جهت ثبتنام وام دریافت کردند، اما دیگر پاسخگو نبودند؟
پاسخ دفتر پیشخوان خدمات دولت:
با سلام و احترام، این دفتر پیگیر موضوع هست و در اسرع وقت اطلاعرسانی مجدد میشود.
-----------//-----------
فرمانداری - محیط زیست - منابع طبیعی
امیدوارم همان قانونی که در منطقه کُر سفید و شورویه بشنه اجرا شده و چاههای کشاورزی پر و درختان خشک و ساختمانها تخریب شد، در روستای دهبرین هم اجرا شود.
پاسخ منابع طبیعی:
با سلام، روستای ده برین در منطقه حفاظت شده محیط زیست واقع شده و تا جایی که من اطلاع دارم، از طرف اداره حفاظت از محیطزیست علیه متخلفان پرونده تشکیل شده و در محاکم قضایی در حال رسیدگی است.
-----------//-----------
امور آبفا
۱- منزل ما نزدیک گوراب تارم کوچه ۱۷ است. زمستان و تابستان، آب این طرف کم فشار است و شب ساعت ۱۰ به بعد کلاً قطع میشود. ما که شاغل هستیم، شب میخواهیم به کارهای خانه برسیم و غذا درست کنیم؛ اما به مشکل برمیخوریم.
۲- این هم از وضعیت کوچههای شهر که اداره آب کندهکاری میکند و آن را درست نمیکند.
عکس مربوط به بولوار شهید جمشید زردشت، کوی سجاد، کوچه شهید سیدرضا اسدی، پلاک ۲۴، فرعی ۱
پاسخ امور آبفا:
با سلام و درود، پیگیری میشود.
-----------//-----------
نماینده مجلس
موضع صریح خود را در مورد رأیگیری حضور دکتر ظریف در دولت بیان کنید و علت این که به این لایحه رأی موافق یا مخالف دادید، چیست؟
پاسخ روابط عمومی، اموررسانه وفضای مجازی دکترطهماسبی:
با سلام خدمت شهروندان گرامی، در خصوص مطالبه شهروند عزیزمان باید عرض کنیم اولاً اساساً برای موضوعی تحت عنوان حضور دکتر ظریف در دولت هیچ گاه رأیگیری در مجلس صورت نگرفته که نمایندگان بخواهند موافق یا مخالف رأی دهند.
دوماً به نظر میرسد منظور نویسنده این پیام مردمی، موضع نمایندگان در خصوص لایحه «قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس» باشد که در این خصوص باید گفت آنچه در مجلس مطرح شد، رأی مخالف یا موافق به فوریت بررسی این قانون در مجلس بود، نه رأی به ماهیت لایحه و شاهد بودید فوریت لایحه با اکثریت آرا بیش از ۲۰۰ رأی مخالف مواجه گردید.
لازم به ذکر است الزماً کسانی که رأی به مخالفت با فوریت بررسی این قانون دادند، ممکن است مخالف ماهیت موضوع نباشند و یا آنها که موافق فوریت طرح موضوع بودند، الزاماً ممکن است موافق ماهیت لایحه نباشند؛ لذا آن چه مد نظر نمایندگان محترم بود، این بود که مجلس بر اساس اولویت طرحها و لوایح، به مسائل ورود کند و در شرایطی که کشور درگیر مشکلات معیشتی، ناترازی انرژی و سایر مسائل اقتصادی است که مردم را آزار میدهد، اولویت دولت و مجلس باید بررسی این مسائل باشد و البته انشاءا... در زمان مناسب به موضوع قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس نیز رسیدگی خواهد شد.
قطعاً نماینده محترم نیز در زمان بررسی این لایحه، چون موضوع آن طیف زیادی از افراد جامعه خصوصاً مسئولان را در بر میگیرد و موضوع صرفاً مربوط به آقای ظریف نیست، بر اساس نظر کارشناسان و اسناد و صلاح و مصلحت کشور و مردم اعلام موضع خواهند کرد.
-----------//-----------
آموزش و پرورش
مسئول آموزش ابتدایی! لطفاً تذکری به معلمان کلاس اول بدهید. چرا صدای ضبط شده دوران کرونا را برای مادران میفرستید؟ یک سرمشق به بچهها بدهید. شاید بچهای مادر یا گوشی نداشته باشد.
پاسخ آموزش و پرورش:
با سلام و احترام خدمت شهروندان عزیز و تشکر از تذکرات اولیاء محترم، لازم است به اطلاع اولیاء بزرگوار و فهیم برسانیم که سرمشق دادن و رونویسی، یک نمونه از انواع تکالیفی است که میتواند مورد استفاده قرار گیرد و معلمان دلسوز و پر تلاش به آن بسنده نکرده و با تکالیفی متنوع، سعی بر افزایش یادگیری و تثبیت آن برای دانشآموزان دارند.
در پایه اول به دلیل عدم مهارت دانشآموزان در خواندن و نوشتن و چگونگی انجام تکالیف، معلمان برای برقراری ارتباط مؤثر با اولیا و نیز راهنمایی آنها برای چگونگی انجام تکالیف توسط دانشآموز، در گروههای مجازی از ارسال صوت و پیام متنی بهرهگیری میکنند. با این حال در شرایطی که اولیا دسترسی به اینترنت نداشته باشند، با تماس تلفنی یا پیام متنی میتوانند با آموزگار ارتباط داشته باشند. لازم به ذکر است تدریس و تکلیف دادن به دانشآموزان از طریق فضای مجازی قابل پذیرش نیست.
-----------//-----------
مرکز تعویض پلاک
از شهرهای اطراف هستم. هفته پیش برای تعویض پلاک نوبت گرفتم. ساعت ۱۲ و نیم روز دوشنبه کیلومترها راه را آمدم تا تعویض پلاک کنم. وقتی سر ساعت تعیین شده رسیدم، گفتند دوشنبهها تا ۱۲ بیشتر نیستیم. گفتم فردا تا کی هستید؟ گفتند ساعت دو. برای ساعت یک و نیم نوبت گرفتم، ۱۲ و نیم رسیدم. گفتند ۱۱ رفتهاند و کسی نیست. دوباره امروز شنبه نوبت گرفتم و ساعت ۱۰ آمدم. گفتند ساعت ۹ و نیم مأمور بازدید رفته است.
یعنی برای یک تعویض پلاک، منِ کارگر تا به امروز ۴روز کارم را تعطیل کردهام. اگر از قبل برنامهریزی شده است، چرا سایت نوبتدهی فعال است؟ چه کسی پاسخگو است؟
پاسخ تعویض پلاک:
با سلام و خداقوت، دوشنبهها روز خانواده اعلام شده و ساعت کاری تا ١٢ میباشد که بیشتر اوقات دفتر تعویض پلاک تا بعد از این ساعت هم پاسخگوی مراجعان هست. اما در مورد بازدید، این دفتر دخالتی در انجام بازدید ندارد و مربوط به راهنمایی و رانندگی شهرستان است.
-----------//-----------
راهداری و حمل و نقل جادهای
جاده رودخور - بنهکلاغی از شهرک وزیره تا بنهکلاغی باریک و فرسوده شده. همچنین با وجود معادن شن و ماسه، بیشتر تریلرها و کامیونها در این جاده تردد میکنند. همچنین این جاده، راه مواصلاتی به شهرستان سیرجان است. لطفاً جاده را مرمت و پهن کنید تا از تصادفات جلو گیری شود.
-----------//-----------
مسئولان مربوط
لطفاً فکری به حال روباههای جمالآباد کنید. به محض تاریک شدن هوا، روباهها اطراف خانههایمان پرسه میزنند. اگر شب برای کاری بیرون خانه باشیم، واقعاً با ترس و لرز باید به خانه برگردیم. جلوی خانه ما همیشه چند روباه هست.
-----------//-----------
شورای ترافیک
دوربرگردان بولوار امام رضا طولانی است و وقتی از سمت آبادزردشت و بولوار مدرس به سمت بولوار امام رضا میرویم، دوباره باید تا پمپ بنزین دلخوش برویم و دور بزنیم تا به بیمارستان برسیم. برای کارکنان بیمارستان، اورژانس ۱۱۵ و مردم مشکل شده است. لطفاً فکری کنید.
-----------//-----------
فرمانداری
۱- ساخت سد اسلامآباد به کجا رسید؟
۲- جناب آقای فرماندار! میدانیم که شما دغدغه اتمام پل روگذر را دارید. این پل چه خوب باشد و چه بد، بالاخره پروژهای است که از طرف عدهای در زمان قبل از انتخابات مجلس با اهداف سیاسی بر نیریز تحمیل شد. (با برآورد هزینه ۱۳ میلیاردی که اکنون خدا میداند با چه هزینهای تمام شود) در صورتی که میشد با هزینهای بسیار کمتر، میدانی بزرگ و زیبا اجرا کرد که چشمنواز باشد... بگذریم.
برای این که مسئولان اجرایی، پیمانکار و... ملزم به اجرای پروژه بر پایه زمانبندی باشند، آنها را مجبور به نصب تابلو روزشمار کنید تا هم مردم بدانند بالاخره کی تمام میشود و هم آنها بدانند فشار افکار عمومی بر روی آنها است؛ وگرنه مانند ضلع آن طرف که هنوز هم تکمیل نیست، باید چندین سال این وضعیت را تحمل کرد.
-----------//-----------
بخشداری مشکان
اعتبارات امسال آبرسانی، طبق گزارشات برای این بخش (روستاها) اختصاص داده نشده است. علت چیست؟
-----------//-----------
توزیع برق
۱- دیروز به اداره برق رفتم، شلوغ بود. پرسیدم چرا برای این کنتور برق که هیچ استفادهای از آن نشده ۱۰۲ هزار تومان پول برق آمده؟
پاسخ دادند ۸۴۰۰ تومان که آبونمان است و ۹۰ هزار تومان هم هزینه بیمه و۳۶۰۰ تومان ارزش افزوده (که باید اداره برق بر تولید محصولش پرداخت کند) است...
پرسیدم یعنی چی؟ چطور شما این کار را کردهاید؟
گفتند: همه کنتورها بیمه شدهاند.
این جماعت همه مثل شما اعتراض دارند؛ ولی به ما مربوط نمیشود. این کار و قرارداد را تهران انجام داده و گریزی هم از آن نیست...!
طبق معمول دست از پا درازتر برگشتم...؟!
در راه فکر کردم یعنی چه، یکی پیدا شده یک شرکت بیمهای تأسیس کرده که ما اصلاً نمیشناسیم...
بعد آقایان در تهران تصمیم گرفتهاند این قرارداد را با او ببندند تا فردا که مردم به دلیل خطاهای شبکه برق خسارت ببینند، این شرکت خسارت بدهد.
اصلاً چرا مردم باید برای خطاهای اداره برق هزینه کنند؟
یک حساب سرانگشتی کردم؛ به نظرم حداقل ۲۰۰ میلیون کنتور در سراسر ایران داریم. در ۹۰ هزار تومان ضرب کنیم، میشود ۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰، ۱۸ تومان و شاید هم خیلی بیشتر. به عدد توجه کنید خیلی رقم بزرگ است و نقد نقد است.
این پول را اگر به هرکس بدهی، معجزه میکند.
تازه این رقم امسال است که نصفش گذشت. سال دیگر قطعاً بیشتر هم میشود.
فکر کنید بخواهند گاهی یک خسارتهایی هم بدهند، یک جزء کوچکی از سود بانکی این پول هم نمیشود.
واقعاً چه خبر است؟ بیمه کردن وظیفه خودِ اداره برق است که کارش را بیمه کند؛ نه منِ مشتری.
۲- قطعی برق، ما را با مشکلات زیادی مواجه کرده است. بچههای من چند روز پیش نیم ساعت داخل آسانسور گرفتار شدند. هفته قبل هم یک نفر از همسایهها گیر کرده بود.
-----------//-----------
ماهنامه نی تاک
با عرض ادب و احترام و ارادت قلبی، نیتاک به دستم رسید و آن را با اشتیاق خواندم. همیشه قلمتان گویای حال مردم باشد. به نظرم ۱۷ صفحه درباره قالیبافی برای مجله وزین شما زیاد است. کاش در دو بخش نوشته میشد. نظرخواهی کنید که کدام مطالب را مردم میپسندند؛ کار مشکلی نیست. با ۲۰ تلفن به خوانندگان، ذائقه آنها معلوم میشود. بقیه مطالب جذاب، خواندنی و قابل تقدیر است. سپاس فراوان.
نیتاک: با سلام و سپاس، با تشکر از عنایت جنابعالی به مجله خودتان، به استحضار میرساند این مطلب از منظر مردمشناسی نیریز و صنایع دستی بومی حائز اهمیت است. پژوهشگران مردمشناسی فرهنگی و اقتصادی بیشترین وقت خود را پیرامون چنین موضوعاتی میگذارند. چون آقای دکتر مختار کمیلی وقت زیادی صرف انجام این پژوهش کردند، لذا باید چاپ میشد تا ضمن بهرهبرداری خوانندگان، در تاریخ نیز ثبت گردد. علاوه بر آن چنین مطالبی در حوزه تاریخ شفاهی قرار میگیرد که مکتوب کردن آن از اهداف این مجله است.
دو قسمت کردن این مطالب نیز با توجه به ماهنامه بودن مجله نیتاک، فاصله زمانی زیادی ایجاد میکند و ارتباط خواننده با موضوع را بسیار کم مینماید.
-----------//-----------
ادارات، سازمانها و نهادهایی که در این شماره به سؤالات و انتقادات مردمی پاسخ ندادهاند:
- راهداری و حمل و نقل جادهای
- فرمانداری
- توزیع برق
- دادسرا
- محیط زیست
- شورای ترافیک
- بخشداری مشکان
به پایگاه خبری - تحلیلی هورگان خوش آمدید... هورگان یعنی محل زایش خورشید