تعداد بازدید: ۲۷۵
کد خبر: ۲۱۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶ - 2024 25 November

حقوق دولتی معادن برای سال آینده ۱۵ درصد تعیین شد

حقوق دولتی معادن برای سال آینده ۱۵ درصد تعیین شد سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از حقوق دولتی ۱۵ درصدی معادن برای سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رحیم زارع، در تشریح جلسه دیروز (شنبه) کمیسیون تلفیق در بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق حقوق دولتی معادن برای سال آینده را ۱۵ درصد تعیین کرد. منابع حاصل از این موضوع در شهرستانی که معدن در آن مستقر است، هزینه خواهد شد.

به گفته سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، همچنین طبق یکی دیگر از مصوبات این کمیسیون، مقرر شد ۵۵ درصد حق انتفاع معادن شماره یک و سه گل‌گهر و چادرملو در اختیار ایمیدرو قرار گیرد.

 نوشتنی است مطابق حقوق دولتی معادن، درصدی از بهای فروش مواد معدنی سر معدن که به عنوان سهم دولت از بهره برداری از معادن دریافت می‌شود.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها