تولید 240 تن شیره انگور از باغهای دیم استهبان
به گفته مدیر جهاد کشاورزی استهبان، این شهرستان با تولید ۱۵۰۰ تن انگور از ۱۸۶۰ هکتار تاکستان دیم، امسال نیز مراسم شیرهپزی را به جا آورد. مهدی اعیانمنش گفت: امسال از هر هکتار تاکستان دیم، حدود ۸۰۰ کیلو انگور برداشت شده که ۸۰ درصد از آن به صورت سنتی به ۲۴۰ تن شیره انگور تبدیل شده است.
وی افزود: تهیه شیره انگور یکی از صنایع کهن متأثر از تولیدات کشاورزی در استهبان است که در اصطلاح محلی به مکان و عملیات شیرهگیری از انگور، کُرُش میگویند.
این مقام مسئول بیان کرد: تأمین اعتبار برای ایجاد یا مرمت جادههای دسترسی به باغهای انگور دیم شهرستان که عمدتاً در ارتفاعات و دور از جادههای آسفالت است، ضروری است و توجه بیشتر به ایجاد صنایع فرآوری، میتواند نقش مهمی در افزایش ارزش افزوده این محصول ارزشمند و ارگانیک داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان افزود: نام قدیمی شهرستان استهبان، ستهبان به معنی نگهبان انگور بوده و انگور تولید شده از باغهای دیم این شهرستان، بسیار با کیفیت و مرغوب است.
نظر شما


