تعداد بازدید: ۱۴۶
کد خبر: ۲۱۵۸۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۲ - 2024 24 October
سرپرست جهادکشاورزی نی‌ریز از تولید بیش از ۲۰۰ تن انگور از ۹۰۰ هکتار تاکستان‌های نی‌ریز خبر داد.

نادر زارعی گفت: به علت خشکسالی و همچنین وجود آفات و بیماریها، با کاهش تولید مواجه هستیم. زارعی با اشاره به این که رقم غالب انگور شهرستان محلی و به صورت دیم است، اظهار داشت: سطح عمده این محصول در بخش مرکزی و شهر مشکان است که بیشتر آن به صورت شیره انگور و بقیه به صورت تازه‌خوری و مویز روانه بازار مصرف و ضایعات آن نیز برای خوراک دام استفاده می‌شود.

همچنین مدیر جهاد کشاورزی استهبان بیان کرد: سطح زیر کشت باغ‌های انگور استهبان ۱۹۰۰هکتار است که از این میزان ۱۸۶۰ هکتار دیم و مابقی آبی است. عمده باغ‌های دیم شهرستان در ارتفاعات هستند. مهدی اعیان‌منش افزود: بیش از ۱۵۰۰ تن انگور از تاکستان‌های دیم برداشت شده که ۳۰ درصد آن به صورت تازه خوری و ۷۰ درصد در مسیر فرآوری از قبیل آبغوره، مویز و عمدتاً شیره انگور قرار گرفته است. وی توجه به صنایع تبدیلی انگور را امری ضروری دانست و گفت: تولید و فرآوری محصولات متنوع و جدید محصول سالم انگور دیم استهبان می‌تواند سهم قابل توجهی در کاهش ضایعات و ارزش افزوده برای تولید کننده داشته باشد.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها