تعداد بازدید: ۹۰
کد خبر: ۲۱۵۶۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۲ - 2024 20 October
نویسنده : مطهره راوش

مواد لازم: 

سیب زمینی دو عدد / نمک یک قاشق غذاخوری 

روغن به میزان لازم

دستور پخت:

دو عدد سیب‌زمینی درشت را پوست می‌گیریم و درشت خلال می‌کنیم.

در یک ظرف متوسط، دو سوم آب می‌ریزیم و روی گاز می‌گذاریم تا جوش بیاید.  

وقتی جوش آمد یک قاشق غذاخوری نمک می‌ریزیم.  

سیب‌زمینی را به آب اضافه می‌کنیم. سه تا چهار دقیقه که جوش خورد، داخل آبکش می‌ریزیم. حالا در یک ظرف گود، روغن می‌ریزیم. روغن باید به اندازه‌ای باشد که وقتی سیب‌زمینی‌ها را داخل آن می‌ریزیم، روی سیب‌زمینی‌ها را بگیرد. وقتی روغن داغ شد، سیب‌زمینی‌ها را که آبش رفته داخل روغن می‌ریزیم.  

وقتی سرخ شد، داخل صافی می‌ریزیم تا روغن آن جدا شود. سیب‌زمینی‌ها را با هر سسی که دوست داریم تزئین می‌کنیم.

نکته مهم:

سیب‌زمینی داخل آب نباید بیشتر از حد جوش بخورد وگرنه موقع سرخ شدن از هم وا می‌رود.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها