تعداد بازدید: ۲۵۴
کد خبر: ۲۱۴۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۷ - 2024 10 October
تکریم سالمندان در هفته سالمند
به مناسبت هفته سالمند و در راستای تکریم سالمندان، مراسم جشنی به همت حوزه توانبخشی بهزیستی ویژه سالمندان در محل مؤسسه سالمندان فرزانگان شهرستان نی‌ریزبرگزار شد.
نویسنده : روابط عمومی فرمانداری نی‌ریز

در این مراسم فرماندار نی‌ریز ضمن تبریک هفته سالمند اظهار داشت: سالمندان گنجینه‌های درخشان هر جامعه و هر خانواده هستند که حضورشان مایه شادی، آرامش خیال و نعمت فراوان است. دوره سالمندی می‌تواند از پربارترین دوره‌های زندگی باشد؛ البته اگر از این فرصت به خوبی استفاده شود.

محمدعلی موحدی مدیرعامل مؤسسه سالمندان فرزانگان سرافراز نی‌ریز اظهار داشت: «این مؤسسه از سال ۱۳۸۱ تأسیس شده و تاکنون ۶۲۰ نفر در آن ثبت‌نام کرده‌اند که ۱۲۰ نفر از آنها در این مدت فوت شده‌اند.»

وی افزود: «جمعیت سالمندان شهر نی‌ریز بیش از ۵۷۰۰ نفر و جمعیت سالمندان شهرستان بیش از ۱۰ هزار نفر است.»

موحدی در مورد شرایط عضویت در این مؤسسه گفت: «متقاضیان باید بالای ۶۰ سال سن داشته باشند. هر چند ما تنها مرکزی هستیم که برای عضویت هزینه دریافت نمی‌کنیم؛ اما محدودیت تعداد داریم و در آن واحد نمی‌توانیم بیش از ۵۰۰ نفر عضو داشته باشیم.»

نوشتنی است اجرای سرود، پخش کلیپ، برنامه خاطره‌گویی و... از برنامه‌هایی بود که در این مراسم اجرا شد.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها