تجلیل از دو خیر برجسته نیریزی در بیمارستان امیر
از سیروس آزاد و دکتر محمد خلقاله و همسرانشان به عنوان خیرین برجسته نیریزی در بیمارستان آنکولوژی امیر تقدیر شد. در این مراسم که با حضور خیرین و مسئولان بیمارستان امیر و معاون اداره کل آموزش وپرورش برگزار شد، از سیروس آزاد و همسر ایشان مهری پیروز که یک منزل مسکونی به ارزش ۲۵ میلیارد تومان را به بیمارستان امیر اهدا کرده بودند و همچنین از دکتر محمد خلقاله که یک واحد آموزشی در نیریز احداث کرده بود، تجلیل شد.
در این جلسه دکتر فاضل و دیگر حاضران، از پیشکسوتانی، چون مرحوم خانم سعادت، مرحوم نمازی، مرحوم پرفسور حقشناس، زندهیاد حبیبا... فرهمندی، مرحوم باقر جاوید، مرحوم قطبی پدر دکتر قطبی، مرحوم نعمتا... مسروری، پرفسور حمید داوری و بسیاری از خیرین در حوزههای مختلف یاد کردند.
دکتر وجدانی بیمارستان امیر و نمازی و دیگر مراکز درمانی را قطعهای از بهشت خواند و خواستار مشارکت مردم در امر خیر و کمک به بیماران شد.
نظر شما