
نادر زارعی با بیان این که در سال جاری با وجود شرایط نامناسب جوی همچون سرمازدگی، گرمازدگی و کاهش نزولات آسمانی، در مجموع نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجهایم، اظهار داشت:
- عمده محصول گردوی نیریز در بخش پشتکوه این شهرستان تولید میشود که شامل ارقام محلی و پوست کاغذی است.
- برداشت گردو از نیمه شهریورماه آغازشده و تا نیمه مهرماه ادامه دارد.
- حدود ۲ هزار نفر در فصل برداشت، در باغهای گردو مشغولبهکار میشوند.
- با رویکرد تجاریسازی این محصول، میتوان با طرح سرشاخهکاری درختان گردو و استفاده از ارقام جدید و پرمحصول داخلی و خارجی مانند جمال، چندلر، فرانکت و هارتلی، عملکرد را در واحد سطح افزایش داد.
نظر شما
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰

نظر شما