تعداد بازدید: ۷۹
کد خبر: ۲۱۱۸۷
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2024 07 September
نویسنده : ستاره اکتسابی

مواد لازم برای ۴ نفر:

۳٠٠ گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی
۳٠٠ گرم مرغ چرخ کرده (مخلوط سینه و ران)
٢ عدد پیاز متوسط
٢ قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ
دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری 
به میزان لازم ادویه کاری، نمک، فلفل سرخ، روغن سرخ کردنی

دستور پخت:

در دو ظرف جداگانه گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده می‌ریزیم. سپس دو عدد پیاز رنده شده ریز (آب گرفته) یکی را به گوشت و دیگری را به مرغ اضافه می‌کنیم.

آرد سوخاری، ادویه کاری، نمک، فلفل سرخ و زعفران را به گوشت گوسفندی و گوشت مرغ اضافه کرده و ورز می‌دهیم. 

حداقل یک ساعت باید گوشت‌ها در یخچال استراحت کند. می‌توانیم یک شب هم استراحت دهیم. 

سپس روی کباب‌زن پلاستیکی یک نایلون می‌گذاریم و کمی آن را خیس می‌کنیم. لقمه لقمه از گوشت و مرغ کنار هم می‌گذاریم. نایلون را می‌بندیم و فشار می‌دهیم تا به شکل کباب در آید. در تابه‌ای که از قبل با روغن سرخ کردنی چرب کرده‌ایم، کباب‌ها را کنار هم می‌چینیم.

تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می‌دهیم یک سمت کباب‌ها به خوبی سرخ شود. سپس به آرامی کباب‌ها را بر می‌گردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود. 

به همراه نان یا برنج سرو می‌کنیم. نوش جان

کباب تابه ای دو رنگ

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها