راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی instagram.com/R.yn۱۵۱
مواد لازم:
برنج: ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده:۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
پیاز رنده شده و کمی آب گرفته: ۱ عدد بزرگ
گوجه بزرگ: ۲ عدد
ماست:۲ قاشق
زعفران، سماق، روغن یا کره به مقدار لازم
ادویهها:نمک، فلفل سیاه و ادویه کباب
دستور پخت:
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و ادویهجات را با هم خوب مخلوط کنید و ورز بدهید.
داخل تابه مناسب کمی روغن بریزید، گوشت را پهن کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید.
داخل همان تابه و روغن، گوجههای حلقه شده را هم سرخ کنید و کنار بگذارید.
برنج را آبکش کرده مقداری از برنج را با کمی زعفران و یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید.
کف قابلمه روغن بریزید. یک لایه برنج زعفرانی، یک لایه برنج ساده، مقداری سماق، گوشت سرخ شده، گوجههای سرخ شده و دوباره سماق و برنج ساده بریزید و کمی فشرده کنید.
مقداری کره یا روغن روی برنج بدهید و با حرارت متوسط حدود ۱ ساعت زمان بدهید تا برنج دم بکشد و گوشت پختهتر شود.
نکات:
- آب پیاز را کامل نگیرید
- گوشت را بیش از حد سرخ نکنید که خشک شود.