تعداد بازدید: ۱۱۰
کد خبر: ۲۰۹۹۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2024 17 August
آشپزی با عشق

راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی instagram.com/R.yn۱۵۱

مواد لازم:

برنج: ۳ پیمانه

گوشت چرخ کرده:۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم 

پیاز رنده شده و کمی آب گرفته: ۱ عدد بزرگ

گوجه بزرگ: ۲ عدد 

ماست:۲ قاشق

زعفران، سماق، روغن یا کره به مقدار لازم

ادویه‌ها:نمک، فلفل سیاه و ادویه کباب 

دستور پخت:

گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و ادویه‌جات را با هم خوب مخلوط کنید و   ورز  بدهید.

داخل تابه مناسب کمی روغن بریزید، گوشت را پهن کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

داخل همان تابه و روغن، گوجه‌های حلقه شده را هم سرخ کنید و کنار بگذارید.

برنج را آبکش کرده  مقداری از برنج را با کمی زعفران و یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید.

کف قابلمه روغن بریزید. یک لایه برنج زعفرانی، یک لایه برنج ساده، مقداری سماق، گوشت سرخ شده، گوجه‌های سرخ شده و دوباره سماق و برنج ساده بریزید و کمی فشرده کنید.  

مقداری کره یا روغن روی برنج بدهید و با حرارت متوسط حدود ۱ ساعت زمان بدهید تا برنج دم بکشد و گوشت پخته‌تر شود.

نکات:

- آب پیاز را کامل نگیرید
- گوشت را بیش از حد سرخ نکنید که  خشک شود.  

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها