راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی instagram.com/R.yn151
مواد لازم:
برنج محلی: ۱۰۰ گرم
سینه مرغ: نصف یک عدد
فلفل دلمهای نگینی شده: نصف لیوان
هویج خام نگینی شده: نصف لیوان
زرشک: یک سوم لیوان
پیاز داغ: یک سوم لیوان
تخم مرغ:۴ عدد
ماست چکیده: ۱ لیوان
ادویه: نمک، فلفل سیاه، آویشن و زعفران
شیوه پخت:
برنج را به مدت دو ساعت خیسانده و آبکش کنید.
مرغ را بپزید و ریز خرد کنید. سپس برنج و مرغ و فلفل دلمه ای و هویج و پیاز داغ و زرشک را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغها را خوب با همزن دستی هم بزنید. ماست را اضافه و مخلوط کنید وسپس ادویهها را اضافه کنید.
مایه تخم مرغی را کم کم به مواد خشک اضافه کنید؛ تا جایی که نه خیلی شل و نه سفت باشد.
یک ساعت استراحت دهید.
هم میتوانید قالبهای سیلیکونی را با روغن جدا کننده چرب کنید و دو سوم قالبها را پر کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
هم مانند کوکوهای معمولی در روغن سرخ کنید .