تعداد بازدید: ۶۶
کد خبر: ۲۰۸۳۸
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۶ - 2024 03 August
آشپزی با عشق

راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی instagram.com/R.yn151

مواد لازم:

برنج محلی:  ۱۰۰ گرم

سینه مرغ: نصف یک عدد

فلفل دلمه‌ای نگینی شده: نصف لیوان

هویج خام  نگینی شده: نصف لیوان

زرشک: یک سوم لیوان

پیاز داغ: یک سوم لیوان 

تخم مرغ:۴ عدد

ماست چکیده: ۱ لیوان 

ادویه: نمک، فلفل سیاه، آویشن و زعفران 

شیوه پخت:

برنج را به مدت دو ساعت خیسانده و آبکش کنید. 
مرغ را بپزید و ریز خرد کنید. سپس برنج و مرغ و فلفل دلمه ای و هویج و پیاز داغ و زرشک را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغها را خوب با همزن دستی هم بزنید. ماست را اضافه و مخلوط کنید  وسپس  ادویه‌ها را اضافه کنید.

مایه تخم مرغی را کم کم به مواد خشک اضافه کنید؛ تا جایی که نه خیلی شل و نه سفت باشد.
یک ساعت استراحت دهید.

هم می‌توانید قالبهای سیلیکونی را با روغن جدا کننده چرب کنید و دو سوم قالبها را پر کنید  و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت  ۴۵ دقیقه بپزید.
هم مانند کوکوهای معمولی در روغن سرخ کنید .

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها