مهدی اعیانمنش بیان داشت: این دستگاه که توسط یکی از شرکتهای داخلی به سفارش این کارخانه تولید شده است، با کمک دوربینهای تعبیه شده در خود، امکان تفکیک و جداسازی انواع انجیر را بر پایه رنگ و باز و بسته بودن دهانه انجیر دارد.
اعیانمنش ابراز داشت: جداسازی انجیر به وسیله این دستگاه علاوه بر افزایش دقت، سرعت عمل و راندمان، سبب کاهش نیروی انسانی و هزینهها میشود.
وی افزود: این دستگاه که امکان برنامهریزی از راه دور را نیز دارد، راندمان عملیاتی سورت در هر یک ساعت را بسته به نوع انجیر به ۲ ونیم تا ۳ تن رسانده، که این میزان دو برابر راندمان عملیات سورت توسط کارگران است.
این مقام مسئول اذعان کرد: با توجه به این که انجیر محصول استراتژی شهرستان استهبان بوده و واحدهای بستهبندی خشکبار رو به افزایشند، بهرهوری از این تکنولوژی در سایر شرکتهای بستهبندی میتواند راندمان آنها را افزایش دهد.
به پایگاه خبری - تحلیلی هورگان خوش آمدید... هورگان یعنی محل زایش خورشید