تعداد بازدید: ۹۶۰
کد خبر: ۲۰۷۲۱
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2024 20 July
نویسنده : ستاره اکتسابی

مواد لازم:

۷۰ گرم آرد سفید قنادی

 ۷۰ گرم آرد نخودچی

 ۵۰ گرم آرد برنج

۱۰۰ گرم روغن جامد معادل نصف لیوان

یک قاشق غذاخوری عسل

۲ قاشق غذاخوری پودر قند

یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

یک قاشق چای خوری هل تازه ساییده شده

یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال

کنجد و پسته برای تزیین

شیوه پخت:

پودر قند را الک کرده و روغن و هل را به آن اضافه می‌کنیم و سه دقیقه با دور تند همزن برقی می‌زنیم تا رنگ آن روشن شود. به جای روغن جامد از کره هم می‌توانید استفاده کنید.  

روغن شما اصلاً نباید نیمه جامد باشد بلکه باید کاملاً سفت و جامد باشد.
زعفران و عسل را اضافه کرده یک دور با همزن می‌زنیم.
آرد‌ها را با هم الک کرده و روی مواد می‌ریزیم.  

با دست شروع به ورز دادن می‌کنیم. خمیر بسیار لطیفی به دست می‌آید. این خمیر نباید خیلی سفت باشد و گرنه شیرینی ترک می‌خورد.
خمیر را ۱۲ ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم.
بهتر است برای این شیرینی حتماً از ترازوی آشپزخانه استفاده کنید.  

خمیر را بین دو لایه نایلون یا کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و با وردنه به قطر نیم سانت آن را باز می‌کنیم.

با قالب مخصوص آن را قالب می‌زنیم و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته ایم می‌چینیم.

به کمک برس سلیکونی زرده را کمی هم زده و روی شیرینی‌ها را با زرده رومال می‌کنیم.

با چنگال یک خط صاف یا انحنا دار روی شیرینی‌ها می‌کشیم.

روی شیرینی‌ها را کنجد سفید یا پودر پسته می‌پاشیم. فر را از ۱۰ دقیقه قبل روی ۱۷۰ درجه گرم کرده و به مدت ۱۵ دقیقه شیرینی‌ها را در طبقه وسط می‌پزیم. وقتی سطح شیرینی‌ها کاملاً طلایی شد آن‌ها را خارج کرده و اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شود و سپس در ظرف مورد نظر می‌چینیم.
این شیرینی ماندگاری بالایی دارد.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها