مار در رختخواب کودک ۴ ساله
در روزهای اخیر، تعداد عقربگزیدگی و مارگزیدگی در نیریز رو به افزایش بوده است. به گفته مسئول اورژانس ۱۱۵ نیریز، ساعت ۵:۵۶ صبح یکشنبه ۱۷ تیرماه، یک پسربچه ۴ ساله در رختخواب دچار مارگزیدگی شد.
وی که در روستای ریزاب ساکن بود، پس از اقدامات درمانی اولیه توسط کارکنان اورژانس به درمانگاه این روستا و سپس به بیمارستان شهدای سلامت نیریز منتقل شد.
محمدحسین کچویی گفت: «یک روز قبل از آن، یک پسربچه ۷ ساله در روستای رودخور دچار عقربگزیدگی شد و به درمانگاه این روستا انتقال یافت. وی که دچار علائم تنگی نفس بود، به بیمارستان نیریز اعزام شد.
۴ و ۹ تیرماه نیز دو خانم ۳۲ و ۷۲ ساله در شهر مشکان دچار عقربگزیدگی شدند.» نوشتنی است کارشناسان مرکز پیام اورژانس نیریز، در روزهای اخیر چندین مورد مشاوره تلفنی دیگر در مورد عقربگزیدگی به افراد دادند.
نظر شما