تعداد بازدید: ۲۰۲۹
کد خبر: ۲۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱ - 2017 04 May
جلسه هماهنگی اعضای هیئت فوتبال برای برگزاری مسابقات جام رمضان تشکیل شد.
مجید پاکیزه دامن: به گفته محمدحسن صمدی دبیر جدید هیئت فوتبال، ۵۰% از تیم های شرکت کننده از توابع شهرستان و روستاهای اطراف هستند.

صمدی برقراری نظم و قانون گرایی را از اعضای هیئت فوتبال به منظور پیشبرد اهداف هیئت در برگزاری مسابقات به بهترین شکل ممکن را خواستار شد.

هادی دهقان مسئول کمیته اجرایی مسابقات، حضور مسئولان هیئت فوتبال در کنار زمین و همچنین حضور پیشکسوتان این رشته ورزشی در جایگاه ویژه را پیشنهاد داد.

دهقان زمان برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان را یکم و زمان برگزاری مسابقات فوتبال را بیستم خردادماه اعلام کرد.

مسئول کمیته اجرایی هیئت فوتبال جلسه هماهنگی تیم ها را هجدهم اردیبهشت و
همچنین زمان ثبت قراردادها را از نوزدهم اردیبهشت ماه به مدت ده روز اعلام کرد.
در همین بین،از سوی محمد حسن صمدی محسن شفیعی به عنوان ریاست کمیته فوتسال شهرستان منصوب شد و حسن شفیعی که مسئولیت دپارتمان داوری را عهده دار بود به عنوان رئیس کمیته داوران به فعاایت های خود ادامه می دهد.
در بخش بانوان نیز فیروزه آریانژاد به عنوان نایب رئیس و مسئول کمیته بانوان هیئت فوتبال در سمت خود ابقا شد.
در این جلسه جهت سر و سامان بخشیدن به کمیته انضباطی،نام چند تن به میان آمد که پس از توافق نهایی،نام اعضای کمیته انضباطی اعلام می شود.
به نقل از محمدحسن صمدی، طبق دستورالعمل جدید فدراسیون فوتبال کشور، اعضای کمیته انضباطی باید متشکل از سه نفر باشد.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها