تعداد بازدید: ۱۳۶۰
کد خبر: ۲۰۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2024 04 May

یکی از غذا‌هایی که به نظر نمیاد بشه بدون گوشت درست کرد، «باقاله پلو» یا باقالی پلو  است که معمولاً با گوشت قرمز یا مرغ پخته میشه. ولی ما این دفعه این غذا رو بدون گوشت آموزش دادیم. امیدوارم لذت ببید.  

مواد لازم برای ۲ نفر:

۱.۵ لیوان برنج خارجی یا ۲ لیوان برنج ایرانی

۱.۵ قاشق غذاخوری نمک /  ۲ قاشق غذاخوری شوید

نوک قاشق چایخوری زعفران  /  نوک قاشق چایخوری دارچین

۳ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان یا زیتون

باقله به میزان دلخواه (من برای دو نفر دو تا لیوان می‌ریزم)

دستور پخت:
اول اگه خوردن باقله با پوست براتون خوشایند نیست پوست بگیرید.

باقله‌ها رو آبپز کنید تا نرم بشه. شوید‌ها رو هم آسیاب کنید صد در صد بهتره.

برنج رو که از یک ساعت پیش خیسوندید تو آب جوش بریزید و نمک رو بهش اضافه کنید و بذارید خوب کشیده بشه تا تو دستتون با فشار انگشت له بشه. نصف نشه. اگه برنج ایرانی بود نگذارید خیلی آبپز بشه.

بعد برنج رو آبکش کنید، ولی آب روش نریزید که نمکش بره.

کف قابلمه رو هم آب بریزید در حد پنج قاشق غذاخوری و کمی هم روغن. بعد ته قابلمه رو می‌تونید نون بگذارید یا سیب‌زمینی یا هیچ چیزی.

اگه خواستید سیب زمینی بگذارید نمک بزنید و بگذارید یه مقدار سرخ بشن. بعد زیر و روکنید یا سیب‌زمینی رو رنده شده بگذارید.

روی ته دیگ یک لایه برنج، یک لایه باقله و مقداری شوید بپاشید و یک قاشق روغن پخش کنید. دوباره همین کار رو تکرار کنید. آخرین لایه هم باقله و مابقی شوید و دو قاشق روغن و پودر زعفران و شوید و یک سوم استکان آب جوش. حالا در قابلمه رو با دمکنی ببندید و سه دقیقه شعله رو زیاد و بعد کم کنید تا ۴۰ یا ۴۵ دقیقه دیگه بپزه. همراه باهاش می‌تونید یک استکان کشمش پلویی رو همراه با روغن در حدی تفت بدید تا کشمش روغنی و داغ بشه. من نمی‌گذارم پفکی بشن، ولی به دلخواه خودتون.

برنج که پخت، مخلوط کنید  و خوب هم بزنید و همراه با کشمش سرو کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها