این غذا یک فینگر فود ساده، آسان و خوشمزه است. فینگرفود به معنای غذا با انگشت خوردن است. رول مرغ با نان لواش یک غذای مناسب میان وعده مدرسه و محل کار، مناسب انواع مهمانیهای تولد و دورهمی و مناسب برای پیش غذا و به عنوان شام سبک است که با هزینه پایین قابل تهیه کردن است.
مواد لازم برای ۴ نفر:
نان لواش: به مقدار لازم
سینه مرغ (پخته ریش شده): ۲ پیمانه
جعفری خردشده: نصف پیمانه
پیازچه: ۴ عدد
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خردشده: ۱ پیمانه
فلفل سبز خردشده: ۱ پیمانه
پنیر چدار: ۱.۵ پیمانه
پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
خیارشور خرد شده: ۱ پیمانه
دستور پخت:
تمام مواد را با هم مخلوط کنید. مواد را لای نان لواش بگذارید و رول کنید. رولت نان را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد خنک و منسجم شود. رولت را بعد از خنک شدن با چاقوی تیز (ترجیحاً ارهای) برش بزنید.
روی رولت را با سس مایونز یا ماست چکیده، خیارشور، زیتون و. تزئین کنید.
دیگر نکتهها:
مواد داخل رولت بنا به ذائقه افراد قابل تغییر است.
میتوانید از سیبزمینی پخته شده، ذرت، نخودفرنگی و زیتون نیز داخل مواد استفاده کنید.