منتخب مردم با دیگر کاندیداها دیدار داشته باشد
امام جمعه موقت نیریز با تبریک به منتخب مردم در این دور از رقابتهای مجلس شورای اسلامی، خواستار این شد که در کنار جشن پیروزی، جشن خدمت با حضور سایر کاندیداها برگزار و آنها هم راهکارهای خود را ارائه دهند. حجتالاسلام عقیل شفیعی در خطبه های نماز جمعه ۲۵ اسفند، ضمن تبریک سال نو، از مردم خواست تا سنت زیبای صله رحم و سرکشی از اقوام و نزدیکان پابرجا باشد. ایشان اظهار داشت: البته باید حواسمان باشد که اسراف و تجملات در مهمانیها رخ ندهد و برای خانوادههایی که توان خرید ندارند، میوه و شیرینی شب عید در نظر گرفته شود.
استاد حوزه علمیه امام جعفر صادق، دومین سالگرد رحلت آیتا... حاج سیدمحمد فقیه امام جمعه فقید نیریز را یادآور شد و گفت: ما باید بزرگان و ریشسفیدان شهرمان را تکریم کنیم. در یادبود کسانی که برای آبادانی شهر تلاش کردند، نباید کم لطفی کنیم.
شفیعی در پایان ضمن تأکید بر رعایت شئونات ماه مبارک رمضان، بداخلاقی برخی افراد نسبت به علمای شهر در فضای مجازی را ناشایست خواند و گفت: در شهری که مزیّن به نام حضرت زهرا(س) است، نباید این هنجارشکنی ها اتفاق بیفتد.