راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزیinstagram.com/R.yn151
مواد لازم:
زرده تخم مرغ:۵ عدد
پودر قند:۱۵۰ گرم
گردوی نگینی ریز شده:۱۵۰ گرم
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر:یک چهارم قاشق چایخوری
دستور تهیه:
زرده،وانیل و پودر قند را به مدت ۱۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا غلیظ و سفت شود.
گردو و بکینگپودر را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
با استفاده از دو قاشق از مواد برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
نکات:
- اگر زرده به اندازه کافی زده نشود بوی زهم تخم مرغ در شیرینی احساس میشود.
بنابراین در زمان هم زدن مواد مرتب دورگیری کنید.
- شیرینی ها را زیاد بزرگ نریزید تا مغز پخت شوند.
- شیرینی نباید تغییر رنگ دهد.
- چیزی از سفیده وارد زردهها نشود چون ممکن است موقع پخت از شیرینی بیرون بزند.
- با همین دستور میتوانید لطیفه کنجدی نیز درست کنید.