تعداد بازدید: ۱۳۶
کد خبر: ۱۹۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰ - 2024 09 March

راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزیinstagram.com/R.yn151

مواد لازم:

زرده تخم مرغ:۵ عدد

پودر قند:۱۵۰ گرم

گردوی نگینی ریز شده:۱۵۰ گرم

وانیل:یک چهارم  قاشق چایخوری

بکینگ پودر:یک چهارم قاشق چایخوری

دستور تهیه:

زرده،وانیل و پودر قند را به مدت ۱۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا غلیظ و سفت شود.

گردو و بکینگ‌پودر را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

با استفاده از دو قاشق از مواد برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید.

سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

نکات:

- اگر زرده به اندازه کافی زده نشود بوی زهم تخم مرغ در شیرینی احساس می‌شود.

بنابراین در زمان هم زدن مواد مرتب دور‌گیری کنید.

- شیرینی ها را زیاد بزرگ نریزید تا مغز پخت شوند.

- شیرینی نباید تغییر رنگ دهد.

- چیزی از سفیده وارد زرده‌ها نشود چون ممکن است موقع پخت از شیرینی بیرون بزند.

- با همین دستور می‌توانید لطیفه کنجدی نیز درست کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها