مصرف زیاد پروتئین ممکن است باعث سکته ناگهانی شود
محققان دانشگاه پیتسبورگ آمریکا طی یک مطالعه دریافتند که مصرف زیاد پروتئین ممکن است سلولهایی را فعال کند که شریانها را با پلاک مسدود میکنند، جریان خون را مختل میکنند و خطر سکته ناگهانی را افزایش میدهند.
مزیت کرونا برای نوزادان
محققان دانشگاه پزشکی و علوم بهداشتی RCSI در ایرلند نشان میدهند که نوزادان در طول قرنطینه، میکروبیومهای روده متفاوتی را در مقایسه با آنهایی که قبل از همهگیری به دنیا میآمدند، نشان میدهند و میزان کمتری از مشکلات خودایمنی مانند آلرژیهای غذایی در آنها ظاهر میشود./ایسنا
خطر زندگی در کنار رستورانهای فست فود
سازمان جهانی بهداشت (WHO)، بیماریهای قلبی عروقی را عامل اصلی مرگ و میر در جهان معرفی کرده و مطالعهای جدید در مجله Circulation: Heart Failure نشان داده است که محل زندگی شما میتواند در بروز مشکلات قلبی و عروقی مؤثر باشد.
متخصصان در این مطالعه، میزان قرار گرفتن افراد در معرض رستورانهای فست فود را بر اساس نزدیکی محل زندگی آنها در یک کیلومتری و تراکم (تعداد کل مراکز فروش غذای آماده در یک کیلومتر) ارزیابی کردند و دریافتند افرادی که در نزدیکی رستورانها زندگی میکنند، ۱۰ درصد بیشتر در معرض خطر هستند.