خوراک گل کلم غذایی صددرصد گیاهی، آسان، سریع، خوشمزه و البته اقتصادی است که امیدواریم بپزید و نوشجان کنید.
مواد لازم برای دو نفر:
گل کلم کوچک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سر پر
لیمو ترش تازه
زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو عمانی به میزان لازم
دستور تهیه:
گل کلم را به تکههای کوچک خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدهید تا سبک و طلایی شود.
گل کلم های خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید تا حجم آنها مقداری کم شده، سبک شوند.
در تمام مدت پخت این غذا، حرارت باید کم باشد.
حالا زردچوبه، نمک، فلفل و پودر لیمو عمانی را اضافه کنید و تفت بدهید و در تابه را ببندید تا گل کلمها بپزند و نرم شوند.
غذا را هر از گاهی هم بزنید و زیر و رو کنید.
وقتی گل کلمها نرم و پخته شد، رب را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب به همراه گل کلمها سرخ شود.
دوباره در تابه را ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم جا بیفتد.
اگر حرارت را خیلی ملایم کردهاید یا روی شعله پخش کن گذاشتهاید (که بهتر است بگذارید)، نیازی به اضافه کردن آب نیست.
ولی اگر دیدید خشک است و ممکن است بسوزد، مقدار کمی آب اضافه کنید و بگذارید خوراک جا بیفتد.
در نهایت وقتی خوراک جا افتاد، توی ظرف بکشید و با آب لیموی تازه طعمدار کنید.