پیش از این و در شمارهای دیگر در تیرماه امسال دستور تهیه «راتا ژامبون» را منتشر کردیم.
در این شماره دستوری جدید از این غذای خوشمزه را میخوانید.
مواد لازم:
پنیر خامه ای: ۳۰ گرم
هویج: ۳۰ گرم
نان تست: ۱۰ تا ۱۵ گرم (نصف یک عدد نان تست کافیست)
مایونز: ۱۵ تا ۲۰ گرم
سس خردل: ۱۵ گرم
ژامبون: ۱۱۰ گرم
نون تست: ۴ عدد
کاتر گرد قطر ۵ و ارتفاع ۳ سانت
شیوه تهیه:
نان تستها را از چند ساعت قبل (ترجیحاً از شب قبل) در فریزر قرار میدهیم که یخ زده و سفت شوند.
ژامبون را ریز خرد میکنیم. هویج را رنده و آبگیری میکنیم. نصف یک عدد نان تست را خرد یا آسیاب میکنیم.
ژامبون خرد شده، پنیر، هویج رنده شده آب گرفته شده، سس مایونز و خردل و نصف نان تست خردشده را با هممخلوط کرده و حسابی هم میزنیم تا یکدست شوند.
ترکیب به دست آمده را به مدت حداقل یک و حداکثر ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
نان تستها را یکی یکی از فریزر خارج میکنیم و کاتر میزنیم.
از هر نان تست دو عدد راتا خواهیم داشت.
داخل کاتر را از موادمان پر میکنیم. آنقدر که مواد ما با لبه کاتر مماس شود.
به وسیله قاشق سطح روی مواد را صاف میکنیم.
کاتر را روی نان برعکس میکنیم و به آرامی به انتهای نان فشار وارد میکنیم و راتای آماده شده را از کاتر خارج کرده و با کمی ژامبون خرد شده به دلخواه تزئین میکنیم و در ظرف در بسته در یخچال نگه میداریم.
نکته:
تا آخرین لحظه نان را از فریزر خارج نمیکنیم.
چون نان هر چه یخزدهتر باشد کاتر زدن راحتتر است.