مواد لازم:
نشاسته گل: ۸۰ گرم
نشاسته ذرت: ۸۰ گرم
شیر نارگیل: ۳۳۰ گرم
شکر: ۲۳۰ گرم
پودر نارگیل: ۳۰ گرم
گلوکز: ۳۰ گرم
پودر ژلاتین: ۳۰ گرم
آب: ۱۰۰ گرم
آب برای بن ماری ژلاتین: ۳۰ گرم
پسته یا گردوی خرد شده: ۴۰ الی ۵۰ گرم
پودر هل (دلخواه): نصف قاشق مرباخوری
شیوه پخت:
نشاسته را از قبل زُهمگیری کنید. سپس با ۱۰۰ گرم آب گفته شده مخلوط کنید.
مخلوط شیر نارگیل و شکر را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر ذوب شود.
گلوکز را بیفزایید و به هم بزنید تا حل شود.
سپس مخلوط آب و نشاسته را بیفزایید و سریع و مداوم هم بزنید تا قوام بیاید.
بعد از ۳۵ تا۴۰ دقیقه پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا به غلظتی برسد که مواد یک طرف ظرف بماند.
بعد پودر نارگیل و پسته را اضافه و خاموش کنید.
کف ظرف مورد نظر را به ضخامت یک سانت از پودر نارگیل پوشش دهید و مواد را با قیف داخلش بریزید و صاف کنید.
بگذارید ۱۲ تا ۱۸ ساعت در یخچال یا دمای محیط استراحت کند.
سپس پودر نارگیل بریزید و برش دهید.