تعداد بازدید: ۱۶۹
کد خبر: ۱۹۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰ - 2024 17 February
شیرینی‌های نوروزی
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

instagram.com/R.yn151

مواد لازم:

نشاسته گل: ۸۰ گرم 

نشاسته ذرت: ۸۰ گرم

شیر نارگیل: ۳۳۰ گرم

شکر: ۲۳۰ گرم

پودر نارگیل: ۳۰ گرم

گلوکز: ۳۰ گرم

پودر ژلاتین: ۳۰ گرم  

آب: ۱۰۰ گرم

آب برای بن ماری ژلاتین: ۳۰ گرم

پسته یا گردوی خرد شده: ۴۰ الی ۵۰ گرم

پودر هل (دلخواه): نصف قاشق مرباخوری

شیوه پخت:

نشاسته را از قبل زُهم‌گیری کنید. سپس با ۱۰۰ گرم آب گفته شده مخلوط کنید.

مخلوط شیر نارگیل و شکر را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر ذوب شود.

گلوکز را بیفزایید و به هم بزنید تا حل شود.

سپس مخلوط آب و نشاسته را بیفزایید و سریع و مداوم هم بزنید تا قوام بیاید.

بعد از ۳۵ تا۴۰ دقیقه پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا به غلظتی برسد که مواد یک طرف ظرف بماند.

بعد پودر نارگیل و پسته را اضافه و خاموش کنید.

کف ظرف مورد نظر را به ضخامت یک سانت از پودر نارگیل پوشش دهید و مواد را با قیف داخلش بریزید و صاف کنید.

بگذارید ۱۲ تا ۱۸ ساعت در یخچال یا دمای محیط استراحت کند.

سپس پودر نارگیل بریزید و برش دهید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها