تعداد بازدید: ۹۰
کد خبر: ۱۹۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰ - 2024 13 January
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

روغن ۲ قاشق غذاخوری (۱ قاشق برای مزه دار کردن و ۱ قاشق برای سرخ کردن)

رب انار ۱ قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده نصف ۱ عدد

سیر ۱ حبه 

گردو ۳ عدد درسته

سبزی معطر(چوچاق یا جعفری)

نمک، پودر سیر و فلفل هر کدام نصف قاشق غذاخوری

آب ۱ قاشق غذاخوری

گوجه گیلاسی ۶ عدد

دستور پخت:

مرغ‌ها را مکعبی درشت تکه تکه کنید. پیاز و سیر و گردو را با رنده ریز رنده کنید.

سبزی معطر، ادویه‌ها و روغن را به آن اضافه کرده و رب انار را هم اضافه کنید.

اندازه یک قاشق آب داخل این مواد بریزید تا به راحتی یکدست شود.

حالا هم بزنید و مرغ‌ها را داخل این ترکیب به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

سپس مرغها را به سیخ بزنید.

کف تابه نچسب را حدود ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید و سیخ‌ها را کف تابه بچینید و هر طرف را حدود ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید.

در نهایت گوجه را سرخ کنید.

instagram.com/R.yn151

 

جوجه ترش

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها