آشپزی با عشق
مواد لازم:
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذاخوری (۱ قاشق برای مزه دار کردن و ۱ قاشق برای سرخ کردن)
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده نصف ۱ عدد
سیر ۱ حبه
گردو ۳ عدد درسته
سبزی معطر(چوچاق یا جعفری)
نمک، پودر سیر و فلفل هر کدام نصف قاشق غذاخوری
آب ۱ قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی ۶ عدد
دستور پخت:
مرغها را مکعبی درشت تکه تکه کنید. پیاز و سیر و گردو را با رنده ریز رنده کنید.
سبزی معطر، ادویهها و روغن را به آن اضافه کرده و رب انار را هم اضافه کنید.
اندازه یک قاشق آب داخل این مواد بریزید تا به راحتی یکدست شود.
حالا هم بزنید و مرغها را داخل این ترکیب به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
سپس مرغها را به سیخ بزنید.
کف تابه نچسب را حدود ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید و سیخها را کف تابه بچینید و هر طرف را حدود ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید.
در نهایت گوجه را سرخ کنید.
نظر شما