آشپزی با عشق
مواد لازم:
جو پرک: ۵ قاشق غذاخوری
بلغور جو:۲ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: ۳ عدد
آب جوش: ۱ لیتر
هویج رنده شده:۱ عدد
هویج نگینی شده:۱ عدد
سیبزمینی نگینی شده:۱ عدد
پیاز نگینی شده: ۱ عدد
فلفل دلمهای نگینی: یکچهارم
جعفری ساطوری شده: مقداری
دستور پخت:
پیاز داغ میگیریم و هویج و سیب زمینی و فلفل دلمهای را درون آن تفت میدهیم.
بلغور جو و جو پرک خیس شده را به آن اضافه میکنیم.
عصاره مرغ را با آب جوش حل کرده و به مواد سوپ میافزاییم.
در اواخر پخت آبلیمو و رب گوجه و جعفری ساطوری شده اضافه میکنیم.
نظر شما