تعداد بازدید: ۷۰
کد خبر: ۱۹۰۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰ - 2024 06 January
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی

مواد لازم:

جو پرک: ۵ قاشق غذاخوری

بلغور جو:۲ قاشق غذاخوری

عصاره مرغ: ۳ عدد

آب جوش: ۱ لیتر

هویج رنده شده:۱ عدد

هویج نگینی شده:۱ عدد

سیب‌زمینی نگینی شده:۱ عدد

پیاز نگینی شده: ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای نگینی: یک‌چهارم

جعفری ساطوری شده: مقداری 

دستور پخت:

پیاز داغ می‌گیریم و هویج و سیب زمینی و فلفل دلمه‌ای را درون آن تفت می‌دهیم.

بلغور جو و جو پرک خیس شده را به آن اضافه می‌کنیم.  

عصاره مرغ را با آب جوش حل کرده و به مواد سوپ می‌افزاییم.  

در اواخر پخت آبلیمو و رب گوجه و جعفری ساطوری شده اضافه می‌کنیم.

instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها