تعداد بازدید: ۵۷۱
کد خبر: ۱۹۰۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۵ - 2023 30 December

مواد لازم:

سیب زمینی ۱ عدد 

هویج ۲ عدد 

پیاز بزرگ ۱ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

جو پرک ۱/۴ پیمانه

عصاره مرغ ۱ عدد

جعفری ساطوری شده ۱ ق غذا خوری

آبلیمو به مقدار لازم

زرشک در صورت دلخواه   

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه

دستور پخت:

ابتدا سیب‌زمینی، پیاز و هویج را نگینی ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را رنده کنید.

پیاز را داخل قابلمه کمی کمی تفت بدهید تا سبک و شیشه‌ای شود و بعد سیب‌زمینی، هویج، عصاره مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید و برای چند دقیقه مواد را تفت دهید و در انتها پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی خوشرنگ شود.

در ادامه روی مواد آب‌جوش بریزید و بگذارید جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و برای ۱ ساعت بگذارید تا سبزیجات پخته و نرم شود.

در حین پختن حواستان باشد تا مواد سر نرود و آرام بپزد و لعاب دارد شود.

بعد از ۱ ساعت باید جوپرک را پس از شستن به مواد سوپ اضافه کنید.

بعد از ۲۰ دقیقه که جو نرم شد، جعفری و کمی آبلیمو و زرشک را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها