مواد لازم:
سیب زمینی ۱ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
جو پرک ۱/۴ پیمانه
عصاره مرغ ۱ عدد
جعفری ساطوری شده ۱ ق غذا خوری
آبلیمو به مقدار لازم
زرشک در صورت دلخواه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه
دستور پخت:
ابتدا سیبزمینی، پیاز و هویج را نگینی ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را رنده کنید.
پیاز را داخل قابلمه کمی کمی تفت بدهید تا سبک و شیشهای شود و بعد سیبزمینی، هویج، عصاره مرغ و ادویهها را اضافه کنید و برای چند دقیقه مواد را تفت دهید و در انتها پوره گوجهفرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی خوشرنگ شود.
در ادامه روی مواد آبجوش بریزید و بگذارید جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و برای ۱ ساعت بگذارید تا سبزیجات پخته و نرم شود.
در حین پختن حواستان باشد تا مواد سر نرود و آرام بپزد و لعاب دارد شود.
بعد از ۱ ساعت باید جوپرک را پس از شستن به مواد سوپ اضافه کنید.
بعد از ۲۰ دقیقه که جو نرم شد، جعفری و کمی آبلیمو و زرشک را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.