۱- شیرینی ماکارون
مواد لازم:
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: نصف لیوان
روغن: نصف لیوان
آرد سفید: ۱.۵ لیوان
رنگ خوراکی قرمز و سبز
خامه قنادی: کمی
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: مقداری
شیوه پخت:
شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا سفید و کشدار شود.
آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه و مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم و به هر کدام رنگ مجاز خوراکی متفاوت اضافه کنید
خمیرها را به دلخواه برش بزنید و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید و پس از خنک شدن از سینی جدا کنید.
به وسیله خامه قنادی دو لایه سبز و قرمز را به هم چسبانده و سپس با شکلات چیپسی تزئین کنید.
۲- شیرینی ماندل بولار
مواد لازم:
آرد برنج الک شده: ۱۰۰ گرم
آرد سفید: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۲۰ گرم
زرده تخم مرغ: دو عدد
سفیده تخم مرغ: کمی
وانیل: کمی
دستور پخت:
کره و پودر قند را بزنید تا پوک شود.
زردهها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا سفید شود.
وانیل را اضافه کنید.
سپس هر دو آرد را روی آن الک کنید و با دو انگشت ورز دهید.
خمیر را در یخچال به مدت یک ربع استراحت دهید.
حالا به اندازه فندق از خمیر بردارید و گرد کنید.
کمی گودی درونش ایجاد کنید.
در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر آن طلایی شود.
س از سرد شدن از سینی فر جدا کنید و با بریلو و شکلات تزئین کنید.
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی
instagram.com/R.yn151