تعداد بازدید: ۱۷۴
کد خبر: ۱۸۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۶ - 2023 16 December

۱- شیرینی ماکارون

مواد لازم:

تخم مرغ: ۱ عدد   

شکر: نصف لیوان

روغن: نصف لیوان   

آرد سفید: ۱.۵ لیوان

رنگ خوراکی قرمز و سبز   

خامه قنادی: کمی

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری 

وانیل: مقداری

شیوه پخت:

شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا سفید و کش‌دار شود.

آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه و مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.

خمیر را به دو قسمت تقسیم و به هر کدام رنگ مجاز خوراکی متفاوت اضافه کنید

خمیر‌ها را به دلخواه برش بزنید و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید و پس از خنک شدن از سینی جدا کنید.

به وسیله خامه قنادی دو لایه سبز و قرمز را به هم چسبانده و سپس با شکلات چیپسی تزئین کنید.

۲- شیرینی ماندل بولار

دو شیرینی یلدایی

مواد لازم:

آرد برنج الک شده: ۱۰۰ گرم

آرد سفید: ۱۰۰ گرم

پودر قند: ۱۰۰ گرم   

کره: ۱۲۰ گرم

زرده تخم مرغ: دو عدد

سفیده تخم مرغ: کمی

وانیل: کمی

دستور پخت:

کره و پودر قند را بزنید تا پوک شود.

زرده‌ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا سفید شود.

وانیل را اضافه کنید.

سپس هر دو آرد را روی آن الک کنید و با دو انگشت ورز دهید.

خمیر را در یخچال به مدت یک ربع استراحت دهید.

حالا به اندازه فندق از خمیر بردارید و گرد کنید.

کمی گودی درونش ایجاد کنید.  

در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر آن طلایی شود.

س از سرد شدن از سینی فر جدا کنید و با بریلو و شکلات تزئین کنید.

راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی
instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها